Femeile ii refuza pe barbatii care merg la sala in favoarea tocilarilor! Uite de ce

Femeile ii refuza pe barbatii care merg la sala in favoarea tocilarilor! Uite de ce
Femeile ii refuza pe barbatii care merg la sala in favoarea tocilarilor! Uite de ce

decat un barbat care trage de fiare.

Un nou studiu releva faptul ca  87% din femei ar iesi mai degraba la o intalnire cu un barbat priceput la calculatoare si gadegturi decat cu unul care isi petrece majoritatea timpului la sala.

Tocilarii castiga tot mai mult teren! Asta pentru ca traim intr-o lume care incepe sa aprecieze tot mai mult inteligenta  in defavoarea aspectului fizic.

Femeile sunt mult mai independente si au nevoie de un barbat care sa le ajute cu problemele pe care le intampina, un barbat descurcaret si inteligent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Barbatii tocilari care detin multa putere si faima (cum e cazul lui Mark Zuckerberg) sunt considerati foarte atractivi pentru femei. Statutul pe care acestia il au precum si influenta sunt mult mai importante decat muschii si aspectul fizic.

Daca vrei sa ii atragi atentia unui “geek” trebuie sa faci tu primul pas.

Acesta nu se va aventura niciodata in preajma unei femei fara sa fie sigur ca nu este refuzat. Vorbeste clar si spune-i exact ce vrei.

Sursa www.sheknows.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO I-a lipsit vreodată ceva Oanei Niculescu Mizil? Ce spune femeia de afaceri despre copilăria ei. „De când m-am născut, cunosc ambele fețe ale monedei.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Top 8 rase de pisici care trăiesc mult. Cum să le asiguri o viață lungă și sănătoasă

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies