Femeile inteligente cuceresc lumea! Ce fac fetele descurcarete pentru ele insele

Femeile inteligente cuceresc lumea! Ce fac fetele descurcarete pentru ele insele
Femeile inteligente cuceresc lumea! Ce fac fetele descurcarete pentru ele insele

Ti-ar placea ca partenerul tau sa spuna si faca anumite lucruri. Ti-ar placea ca seful tau de la birou sa te aprecieze.

Ti-ar placea ca familia ta sa-ti fie mereu alaturi. Insa realitatea poate fi cu totul alta uneori. De aceea, femeile inteligente stiu sa faca pentru ele insele cateva lucruri care le ajuta sa fie puternice si independente.

1. Invata sa te simti frumoasa!

Invata sa te simti frumoasa, deoarece esti frumoasa cu adevarat! Mass-media sunt pline de idei preconcepute despre modul in care trebuie sa arate o femeie frumoasa.

Adevarul este, insa, altul. Barbatii apreciaza cel mai mult femeile care se simt frumoase, deoarece perceptia de sine a unei femei se transmite in jurul ei si influenteaza modul in care este perceputa de ceilalti. Priveste-te in oglinda in fiecare zi spune-ti, tie insati, ca esti o femeie fabuloasa!

2. Invata sa faci lucrurile singura

Nu astepta de la ceilalti sa te ajute mereu sa te ridici din praf atunci cand te simti doborata din punct de vedere psihic.

In plus, nu te astepta ca ceilalti sa-ti sara mereu in ajutor atunci cand ai nevoie. Este foarte frumos din partea lor atunci cand o fac, dar nu iti sunt datori cu nimic. Daca ai nevoie de anumite lucruri, invata sa le obtii singura, iar acest lucru este valabil atat in cariera, cat si acasa. Decoreaza-ti casa dupa bunul plac, cumpara lucrurile de care ai nevoie si bucura-te de confort.
Vei vedea ca tot ceea ce trebuie sa faci devine mult mai usor. Pana si banalul calcat al rufelor capata o alta dimensiune atunci cand ai la indemana tot ceea ce-ti trebuie, cum ar fi un fier de calcat foarte performant si o masa de calcat, mai ales ca pe piata se gasesc produse pentru toate gusturile si nevoile, dupa cum vedem la philips.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

3.

Invata sa spui „Multumesc!”

Daca un barbat se arata interesat de tine si iti spune ca esti o femeie frumoasa, nu trebuie sa il respingi in mod brutal. Accepta astfel de „calorii psihologice” si multumeste-i. In fond, intentiile lui au fost bune, iar tu nu risti in nici un fel sa fii considerată o femeie „prea” abordabilă.

4. Invata sa spui „Nu, multumesc!”

Daca un barbat se arata interesat de tine intr-un restaurant nu inseamna ca trebuie neaparat sa-ti pese de asta.

Ii vei multumi pentru complimente si-ti vei cumpara singura un cocktail. Nu te vei simti datoare nimanui si nu esti obligata sa-i faci nimanui pe plac.

5. Invata sa ai propriile tale opinii

O femeie care are propriile sale opinii si isi poate argumenta in mod logic parerile este foarte apreciata de catre toti cei din jurul ei si in special de barbati. Invata sa treci totul prin filtrul gandirii si sa nu accepti toate parerile altora, doar pentru ca ele au fost enuntate de oameni pe care ii admiri.

In fond, poti sa admiri un om pentru cateva lucruri concrete pe care le face, fara sa te simti obligata sa-i dai mereu dreptate.

 

Foto: Creative Commons



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies