"Ferească Dumnezeu! Nu îndemn pe nimeni!" Cum a reușit Florin Salam să treacă peste moartea primei sale soții

"Ferească Dumnezeu! Nu îndemn pe nimeni!" Cum a reușit Florin Salam să treacă peste moartea primei sale soții

Interpretul de muzica de petrecere a fost prezent în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai și a făcut o serie de declarații despre cele mai grele momente ale vieții sale.

Florin Salam a vorbit deschis de cea mai grea perioadă din viața sa, atunci când Fănica a încetat din viață în anul 2009. Tânăra s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, în urma unei ciroze hepatice. O infecție la rinichi a declanșat practic un blocaj la rinichi. A fost operată de urgență la Spitalul Clinic de urgență București și s-a încercat din răsputeri să fie salvată.

De ce boală suferea Fănica Salam

 

”Am simțit înainte cu o săptămână să moară mama mea. M-am simțit vinovată. La un moment dat mă gândeam: Eu asta îmi doresc? Eram foarte mică. Aveam 7 ani. Vedeam tot momentul, tot ce s-a întâmplat. Când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult atunci să fi mers la ea.

Nu am fost. Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla. Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.”
, a povestit Betty Salam, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tot la Kanal D, Florin Salam a declarat ce a făcut în momentul în care a aflat că Fănica a decedat.

De ce a murit sotia lui florin salam

Denise Rifai: Când v-ați îndrăgostit de Ștefania și după o curte asiduă, v-ați mutat împreună. Ați trăit bucuria de a deveni părinți în 2000 și 2004, când s-au născut Betty și Danny. Erați împreună de 12 ani când, în 2007, ați hotărât să faceți nunta. Evenimentul fastuos a avut loc în Antalya, iar nașii Adi Minune și soția sa au ajuns în Turcia cu o aeronavă specială.

Doi ani mai târziu, pe 12 aprilie 2009, Fănica, așa cum obișnuiați să i spuneți soției dumneavoastră, a părăsit această lume din cauza unei ciroze hepatice. Ați fost devastat. Peste ani, ați găsit puterea de a vorbi despre depresia cruntă prin care ați trecut? Vă citez: “Mergeam și cântam în fiecare zi și știam că totul este bine. Și într-o zi am aflat că trebuie să merg la spital, pentru că ea este acolo.
Asta este tragedia cea mai mare. Atunci am înnebunit. O lună de zile am stat închis într-o cameră. Mi-au pus ca la pușcărie mâncare. Nu voiam să văd pe nimeni. Atunci apropiații s-au temut pentru viața dumneavoastră. Urmează întrebarea roșie:V-ați gândit vreodată la sinucidere?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Florin Salam: Niciodată! Vă spun sincer, niciodată. Doamne ferește! La așa situație, ce naiba mai credeți? Am spus, câteodată mă ascund de mine, că mă gândeam la cât de mult o iubeam pe fata asta. Zic, da eu cum mai trăiesc când eu realizez că ea nu mai este? Înseamnă că nu o mai iubesc, deși știam că o iubesc și spuneam. Dar eu cum pot să mai trăiesc? Înseamnă că nu o iubesc destul, ca altfel muream si eu odată cu ea, când am auzit că a murit. Intrasem într-o chestie de care, de fapt, eu aveam dreptate în felul meu. Dar ce m-a șocat pe mine este că știam că iubesc faptul că reușeam să trăiesc în continuare fără ea, e puterea de la Dumnezeu care ți-o dă atunci când ai nevoie. El îți dă putere si când nu ai nevoie, dar când ai nevoie? Atunci mi-a dat-o și chiar o merit. Chiar aveam nevoie de ea și o meritam, pentru mai erau în urmă copiii. Câteodată, moartea este hotel de zece stele. Nu ai cum să scapi așa de ușor. A muri? Fugi de răspunderi! Prin ce făceam? Distrugeam copiii? A, bine! Pune-ți familia bine, după aceea fă ce vrei! Ferească Dumnezeu! Nu îndemn pe nimeni! Să scapi de moarte de înseamnă ca ești laș. Nu știu cum să zic, dar vorbesc de vremurile trecute. Acum sunt din nou un nebun, un copil cu poftă de viață, cu supărări și cu bune, și cu rele.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies