Fericire mare pentru Fahriye Evcen și Burak Özçivit, celebrul cuplu de actori din Turcia! Ce minune s-a întâmplat în familia celor doi

Fahriye Evcen și Burak Özçivit, părinți pentru a doua oară?
Fahriye Evcen și Burak Özçivit, părinți pentru a doua oară?

Cei doi actori sunt în culmea fericirii! Iată ce notează presa din Turcia despre unul dintre cele mai longevive cupluri din țară.

Fahriye Evcen și Burak Özçivit sunt împreună de aproape un deceniu și formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din Turcia. Actorii s-au cunoscut pentru prima oară în anul 2013, în timp ce se aflau pe platourile de filmare pentru serialul „Çalıkuşu”, acolo unde au reușit să obțină rolurile principale.

Citeste si: Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă! Ce dezvăluiri a făcut actrița: „E frumos să ai un copil mic în casă”

Fahriye Evcen și Burak Özçivit, părinți pentru a doua oară?
Fahriye Evcen și Burak Özçivit, părinți pentru a doua oară?[Sursa foto: Instagram]

Veste mare despre Fahriye Evcen și Burak Özçivit

La scurt timp după prima lor întâlnire la filmări, Fahriye Evcen și Burak Özçivit au anunțat că sunt împreună, iar în 2017 cei doi îndrăgostiți au hotărât să se căsătorească și, mai apoi, să își întemeieze o familie. Cei doi actori au deja un băiețel, iar în urmă cu scurt timp presa din Turcia a lansat un zvon potrivit căruia cei doi ar urma să devină părinți pentru a doua oară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În anul 2019, viețile celor doi s-au schimbat în totalitate, căci a venit pe lume primul loc copil. Aceștia au ales numele Karan pentru băiețel, care a devenit centrul universului lor. Acum, micuțul are 3 ani și seamăna leit cu părinții lui. Fahriye Evcen și Burak Özçivit i-au aniversat ziua de naștere pe data de 4 aprilie, iar la două luni distanță, pe 4 iunie, frumoasa actriță își sărbătorea și ea ziua de naștere, alături de familie și

cei apropiați.

Citeste si: Bani de la stat pentru femeile însărcinate! Ce trebuie să faci pentru a beneficia de aceste sume

Fahriye Evcen și Burak Özçivit, părinți pentru a doua oară?
Fahriye Evcen și Burak Özçivit, părinți pentru a doua oară?[Sursa foto: Instagram]

Fahriye Evcen și Burak Özçivit, părinți pentru a doua oară?

Presa din Turcia a lansat un zvon potrivit căruia Fahriye Evcen și Burak Ozcivit se pregătesc să devină părinți pentru a două oară.

Conform gecce.com.tr, celebra actriță ar fi însărcinată în două luni și jumătate. Până la acest moment, cei doi actori încă nu au confirmat oficial aceasta veste, însă au mai declarat cu alte ocazii faptul ca își mai doresc să aibă copii.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia, fiica ei: „Va trebui să se conformeze situației”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies