„Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste.” Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație

„Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste.” Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație
„Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste.” Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație

Sarah Prodan este fiica cea mică a celebrei Anamaria Prodan. Ea a jucat baschet de competiție în SUA, dar s-a întors în România anul trecut pentru a fi alături de mama ei, care trecea printr-un divorț.

Blondina a trecut prin momente dificile după ce ultimul ei iubit, cu care era de mult timp, s-a despărțit pur și simplu de ea. Acum, fiica impresarei nu are încredere în bărbați și îi refuză pe tinerii care o abordează.

Citește și: ”Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor!” Anamaria Prodan a stârnit controverse în mediul online, după ce a adresat cuvinte grele persoanelor care o critică

Sarah Prodan, dezamăgită din dragoste

Sarah Prodan nu se teme de lumina reflectoarelor și este întotdeauna însoțită de managerul ei la evenimente și prezentări de modă. Blonda frecventează cele mai tari cluburi din Capitală și a atras deja atenția bărbaților după ce a declarat că nu mai este îndrăgostită.

Sarah Prodan a fost abordată la un moment dat de Lino Golden, iar recent și Alex Delea a abordat-o pe frumoasa blondă, dar fără succes.

Tânăra nu mai are încredere în bărbați și refuză tot ce i se oferă pe bandă rulantă pentru că a avut probleme în dragoste în relațiile anterioare.

Sarah Prodan a avut o relație de lungă durată și totul părea să meargă bine, însă tânărul cu care împărțea aceeași dragoste a părăsit-o, iar blonda a trecut prin momente foarte dificile și dureroase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a declarat Sarah Prodan, pentru click.ro.

 Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație
Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație[Sursa foto: Instagram]

Sarah Prodan, dezvăluiri sincere despre divorțul mamei sale

Divorțul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a afectat întreaga familie, nu doar pe impresară.

Sarah Prodan a mărturisit că fostul partener al mamei sale a fost complet șters din viața familiei Prodan atunci când s-au despărțit.

Tânăra își dorește ca mama ei să fie fericită, ceea ce este cel mai important, și ca familia să se unească.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat.

Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit", i-a
mărturisit Sarah Prodan lui Adiță Voicu.

 Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație
Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am sa trăiesc în liniște frumos.” Anamaria Prodan, declarații despre cel care i-a furat inima



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies