Fetelor, 10 idei TOP de cadouri grozave pentru bărbații din viața voastră

Fetelor, 10 idei TOP de cadouri grozave pentru bărbații din viața voastră

Fetelor, 10 idei TOP de cadouri grozave pentru bărbații din viața voastră

Bărbații ocupă și ei un loc special în viața noastră. Iar atunci când vine vorba de cadouri alese special pentru tați, frați, bunici sau chiar și cei mai buni prieteni, noi, cele mai atente femei, știm că nu se vor mulțumi cu puțin.

Cel mai frumos cadou presărat cu multă dragoste și grijă poate fi ales ținându-se cont de vârstă, de pasiuni, dar și de personalitatea pe care ei o au. Iar dacă toate aceste criterii nu sunt suficiente sau nu te inspiră în acest moment, uite o listă cu idei cadouri de bărbați care-i vor aduce garantat zâmbetul pe buze. 

Set cadou decantor Glob Pamântesc cu 4 pahare Deluxe 

Un decantor însoțit de cele mai frumoase pahare este piesa de rezistență a ritualului de servire whiskey și alte băuturi. Așadar, deși pare o idee banală, acest set elegant nu e nici pe departe un cadou bărbați oarecare. Impresionează prin aspectul lui modern, elegant, care-i pune în evidență personalitatea bărbatului iubit ce tânjește după o pauză de relaxare. 

Set sah și accesorii vin Caseta Deluxe 

Bărbaților iscusiți le plac jocurile, îndeosebi cele psihologice, de atenție și de perspicacitate. În locul tradiționalului joc de șah, îi poți oferi o experiență completă. Acest set șah și accesorii de vin sub forma unei casete de lux vine la pachet cu tot ceea ce el are nevoie pentru a servi un pahar cu vin așa cum se cuvine, cu o atmosferă deosebită, dar face timpul petrecut în compania rudelor și a prietenilor mult mai prețios datorită jocului de șah disponibil pe caseta din lemn. 

Valiza Deluxe cu accesorii de vin Premium set 9 piese 

Mai prejos nu este nici această valiză Deluxe. Chiar dacă am recomandat și anterior câteva cadouri pentru băutorii de alcool, aceasta e diferită. Caseta elegantă e realizată din piele ecologică ce-i oferă un rafinament aparte. Piesele de servire a vinului nu sunt nici ele mai prejos, oțelul inoxidabil fiind rezistent la coroziune și având finisaje impecabile, perfecte pentru cei pretutindeni atenți la detalii. Setul cuprinde 10 piese, iar alături de valiza care poate fi transportată ușor dintr-un loc în altul datorită mânerului, se regăsesc și diferite dopuri, o pâlnie, tăietor pentru sigiliul sticlei și multe altele. 

Set cadou Cocktail Shaker Mixology cu 11 accesorii 750ml Silver  

La extrema cealaltă, în care este un gentleman căruia îi place să impresioneze și să se joace cu mix-uri diferite, fără a se limita doar la whiskey sau vin, un set cadou de cocktail e potrivit mai cu seamă. Te poate răsfăța pregătindu-ți fel și fel de cocktail-uri fabuloase, dar în același timp, prin intermediul celor 11 accesorii din oțel inoxidabil va putea să-și evidențieze pasiunile ori să-și îmbunătățească abilitățile de barman. 

Tirbuson electric cu accesorii vin set cadou 4 piese 

Cei nerăbdători pot renunța acum la tot ceea ce înseamnă stres sau efort irosit anost, căci setul format din tirbușon electric și 4 accesorii de vin transformă orice amator într-un adevărat profesionist. Va putea să spună în sfârșit “Adio!” momentelor în care își pătează cămașa preferată și se va evidenția victorios la fiecare pahar de vin pe care alege să-l servească în compania ta sau a celor dragi. 

Big Enter tasta antistres 

Fără îndoială, trăim în secolul stresului. Iar presiunea cotidiană o resimțim cu toții, îndeosebi noi, femeile. Chiar dacă bărbații tind să aibă un stil de viață mai simplu, mai degajat și lipsit de griji, uneori aparențele pot fi înșelătoare. E de ajuns să fie tăcut o vreme îndelungată sau să aibă o privire încruntată și deja știi că ceva nu este în regulă. 

  

Prin urmare, tasta antistress Big Enter este de un real ajutor. Pe lângă faptul că poate fi utilizată propriu-zis drept tastă a calculatorului, dimensiunea ei uriașă va aduce zâmbetul pe chipul bărbatului iubit. Și, în plus, se poate juca cu ea în mod constant atunci când nu e conectată la PC ca să evite să-și arunce oful pe alte surse importante. 

Cutie de vin Wood Deluxe pentru 1 sticla cu accesorii de vin incluse Vinception  

Mergi la el să-i faci un cadou deosebit? Sau poate ești invitată la o cină împreună cu părinții săi, cu șeful de la muncă etc. Primul gând e să dai o fugă într-un magazin și să cumperi o sticlă de vin. Dar parcă asta face toată lumea, nu-i așa? Ei bine, uite cum poți să-ți evidențiezi cadou! Alege cutia de vin Wood Deluxe care păstrează o sticlă de vin premium în cele mai bune condiții. Suplimentar vine la pachet și cu accesorii incluse pentru a face servirea mai ușoară și mai profi. 

Mini boxa retro 

Există soluții și pentru cei mereu puși pe distracție, dar cumva nostalgici. Nouă, femeilor, ne place să luăm și să avem parte la tot felul de experiențe noi. Bărbații mai cu seamă, preferă să meargă la sigur. Iar odată ce le acaparează ceva atenția, nu renunță prea ușor. Implicit pentru un astfel de bărbat mini boxa retro e cea mai bună opțiune. Se alimentează cu 3 baterii AAA și e de mici dimensiuni astfel încât e ușor de transportat și se poate bucura de muzica lui preferată oriunde, oricând. 

Răcitor vinuri 3 în 1 cu picurător și aerator 

Pentru a-i surprinde în totalitate aroma savuroasă, fiecare tip de vin are nevoie de o anumită temperatură de servire și desigur, de anumite combinații alimentare. Mai depinde bineinteles, și de preferintele personale. Iar pentru cei care vor să se asigure că temperatura nu mai reprezintă o problemă, răcitorul de vinuri 3 în  cu picurator și aerator e alegerea perfectă. Este un cadou perfect pentru colecționari și profesioniști, fiind o alegere extrem de utilă. 

Ceas Pistol deșteptător 

Și nu în ultimul rând, oricât ar fi de organizat și de matinal acest bărbat pe care-l ai în minte în acest moment, cu siguranță are și zile în care tot ce și-ar dori să facă e să doarmă până la miezul zilei. Ceasul deșteptător pistol e o alegere ingenioasă și amuzantă care-i va oferi o trezire interactivă precum într-un film de acțiune în care viața este contracronometru. 

Așadar, oricare idee o vei alege din cele 10, avem convingerea că vei impresiona negreșit cu cadourile celor de la Mindblower care le livrează oriunde pe teritoriul României, iar gestul tău nu va fi uitat prea curând. 

 

Sursa poza: https://www.freepik.com/free-photo/portrait-excited-cheerful-man-white-shirt_7572454.htm#query=gift%20man&position=20&from_view=search&track=ais 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies