Fetelor, avem secretul unui corp perfect după ieșirea din carantină! Antrenorul vedetelor a făcut programul de mișcare ideal

Fetelor, avem secretul unui corp perfect după ieșirea din carantină! Antrenorul vedetelor a făcut programul de mișcare ideal
Fetelor, avem secretul unui corp perfect după ieșirea din carantină! Antrenorul vedetelor a făcut programul de mișcare ideal

Alexander Florescu, antrenorul vedetelor din România, a pus la punct un program de întreținere corprorală perfect pentru ca, la venirea verii, doamnele și domnișoarele să se poată afișa, la plajă, cu un corp perfect.

Mai exact, Alexander Florescu a adaptat mișcările necesare pentru ”programul” de curățenie de zi cu zi și l-a transformat într-unul care te scapă de celulită și de kilogramele în plus acumulate din cauza timpului petrecut în casă.

Citeste si: Antrenorul vedetelor, Alex Florescu, și-a făcut sală de forță... online

Citeste si: Antrenorul vedetelor, Alex Florescu, a ”distrus-o” pe Raluca de la Bambi! Video

Citeste si: Alexander Florescu, specialistul Kfetele.ro pe FITNESS, te invata cum sa ai brate tonifiate

Acestea sunt exerciții ușoare, și de reținut, și de făcut, pentru perioada de carantină în care ne plictisim acasă și avem grijă să fie cât mai curat, cât mai dezinfectat totul pentru a nu ne îmbolnăvi de coronavirus. Am adaptat, după ce am studiat cum se face curățenie exemplară, câteva dintre mișcări, iar rezultatele pot fi spectaculoase.

Adică, ceea ce propun ajută foarte mult la slăbit și, dacă este combinat cu o dietă sănătoasă, oferă un tonus foarte bun și, normal, o stare psihică pozitivă, esențială pentru această perioadă”, ne-a spus, în exclusivitate, Alexander Florescu. Mai mlt decât atât, specialistul kfetele.ro și antrenorul vedetelor susține că programul său garantează și faptul că perioada stării de urgență și cea de carantină impuse de autorități vor trece mai repde.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”În perioada asta putem să ne obișnuim cu carantina dacă avem ce să facem, dacă timpul trece mai ușor. Iar dacă ne distrăm, facem mișcare și, în același timp, curățenie, totul va fi perfect. Mișcăruile pe care le propun pot fi făcute în minimum 20 de minute, maximum 50, iar rezultatele sunt spectaculoase, atât ca efecte asupra fizicului, cât și în planul curățeniei, mai ales dacă le facem de măcar 3 ori

pe săptămână. Pe platforma online a mea pot fi găsite și alte exerciții care propun slăbirea, tonifierea, întreținerea, dezvoltarea masei musculare, recuperare medicală”, ne-a mai spus antrenorul vedetelor, Alexander Florescu.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alexander Florescu, campanie pentru copiii obezi

“România are din ce în ce mai mulți copii grași. Grași sau chiar obezi. Iar acest lucru nu are cum să nu ne deranjeze pe noi toți. E vorba de viitorul nostru, de sănătatea lor”, ne-a spus Alex Florescu, antrenorul vedetelor. Din acest motiv, alături de colegii de la sala lui de fitness, a pus la punct un program special pentru copiii cu probleme de greutate.

“Am făcut deja prima tabăra pentru copii. Timp de o săptămâna, i-am dus la munte, am făcut sport alături de ei, le-am făcut câte o dietă, iar rezultatele au fost fantastice. Dar, cel mai important este, cred eu, că am reușit să îi scoatem din casă, să îi ducem în natură și să îi facem să le placă sportul. Culmea, cam toți, acum, după tabăra, s-au apucat să facă sport.

Simt că doar implicându-ne noi toți putem să facem ceva pentru ei. Eu, unul, nu pot să stau și să nu fac nimic! Ar fi o crimă. Am făcut toată viață sport, știu cât este de importantă mișcarea, cât de mult îți prelungește viață și ce stare de bine îți poate da după ce reușești să te ții de sport”, ne-a mai spus Alexander Florescu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies