Fetiţa cea mică a Andreei Bălan, de urgenţă la spital

Fetiţa cea mică a Andreei Bălan, de urgenţă la spital
Fetiţa cea mică a Andreei Bălan, de urgenţă la spital

Fiica cea mică a Andreei Bălan, de urgenţă la spital din cauza deshidratării.

Probleme fără sfârşit pentru Andreea Bălan. După complicaţiile suferite de cântăreaţă în timpul naşterii şi mai multe intervenţii chirurgicale, Andreea Bălan a avut emoţii şi din cauza fetiţei sale, Clara.

Fetiţa cea mică a Andreei Bălan a ajuns la spital!

Citeste si: Andreea Bălan a primit o veste cumplită de la specialiști: "Mă doare"

Fetiţa cea mică a Andreei Bălan, de urgenţă la spital

Andreea Bălan şi soţul ei, George Burcea, au tras o sperietură grozavă recent! Cea mai mică fetiţă a lor, Clara, a avut probleme de sănătate şi a ajuns de urgenţă la spital.

Fetiţa cea mică a Andreei Bălan şi a soţului ei, George, a făcut enterocolită. Foarte deshidratată, micuţa Clara a ajuns pe mâna medicilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Azi aveţi un nou vlog despre ce s-a întâmplat în ultima săptămână şi mai ales despre Clarita, care a ajuns la spital din cauza deshidratării cauzate de o enterocolită. Griji, probleme, întrebări, dar şi iubire", a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram şi a postat o fotografie cu micuţa Clara în braţele mamei ei, pe holurile spitalului.

 

 

Andreea Bălan, înțepături pentru tatăl ei! Acuzațiile voalate ale artistei vor provoca un scandal uriaș

Andreea Bălan are, de ani buni, o relație tensionată cu tatăl ei, Săndel Bălan, omul care a compus hiturile cu care, în trupa Andre, a cunoscut celebritatea. Cu toate acestea, ea nu poate să își ierte părintele pe care îl acuză că a fost extrem de dur cu ea, în adolescență.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult decât atât, din când în când, Andreea Bălan își reamintește despre copilăria ei, una despre care spune că a fost traumatizantă, și are grijă să lanseze câte o ”înțepătură”

care să tensioneze și mai mult relația pe care o are cu tatăl ei, Săndel Bălan.

Revenită în atenția publicului după ce atrecut pe lângă moarte, după ce a lansat o nouă ăpiesă și un nou videoclip, Andreea Bălan se bucură la maxiomum de statutul ei de mamă și de prezența celor două fiice minunate pe care le are. Cu toate acestea, din când înn când, artista își amintește de copilăria ei, una dificilă, susține ea, din cauza tatălui ei și pare să își promită, de fiecare dată, că nu va repeta greșelile pe care le-a făcut Săndem

Bălan. Așa că, de curând, Andtreea Bălan a făcut o declarație care va pune și mai mult paie pe foc în relația pe care o are cu tatăl ei. ”Abia acum începe copilăria mea! Cu fetele mele”, a fost postarea pe care Andreea Bălan a făcut-o pe conturile ei de socializare, semn că nici acum nu și-a iertat tatăl pentru perioada de început a carierei sale.

De altfel, în repetate rânduri, Andreea Bălan a povestit cum se desfășurau lucrurile pentru ea în copilărie și în adolescență, atunci când tatăl ei era impresarul trupei Andre.

”Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi! El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist.(...) Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr”, povestea Andreea Bălan, într-una dintre confesiunile sale televizate pe acest subiect. Mai mult, a povestit ea, de la 18 ani, relația pe care o are cu tatăl ei este una cât se poate de rece.

”De când aveam 18 ani, relaţiile au rămas aşa reci, e un război rece. Încerc să iert şi să uit anumite lucruri. E foarte dificil când un părinte spune: nu e adevărat, nu îţi aduci bine aminte, nu ţi-am dat nici o palmă. Nu e ok când un părinte trăieşte în negare. La terapie mi s-a spus să nu mai cer confirmare. Poate el chiar aşa crede. Sunt într-o continuă formare şi îmi doresc să ajung cea mai bună versiune a mea. Va trebui să fac pace cu trecutul”, a mai declarat Andreea Bălan, la Tv.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Anastasia Soare, în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din SUA. Ce avere impresionantă are

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies