„Fetițele au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor mele” Fiicele Danei Roba i-au povestit mamei lor traumele prin care au trecut

„Fetițele au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor mele” Fiicele Danei Roba i-au povestit mamei lor traumele prin care au trecut
„Fetițele au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor mele” Fiicele Danei Roba i-au povestit mamei lor traumele prin care au trecut

Dana Roba aproape că a cedat când fiicele sale i-au povestit ce s-a întâmplat în seara în care era la un pas să-și piardă viața.

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu ceva timp, atunci când a fost la un pas să-și piardă viața. Makeup artista a fost bătută cu bestialitate de soțul său, chiar în locuința în care bruneta trăia alături de bărbat și de cele două fetițe ale sale.

Cu ajutorul unei minuni, vedeta a reușit să primească o a doua șansă la viață.

Astfel, după o serie de intervenții chirurgicale, Dana Roba a fost externată și s-a întors în casa unde era să-și piardă viața.

Deși mai are de parcurs o serie de tratamente costisitoare pentru a se recupera, femeia este fericită că în sfârșit se află alături de fiicele sale.

Ce i-au spus fiicele Danei Roba referitor la fapta tatălui lor

Citește și: „Scuze, Chantal, mami nu poate să-ți prindă parul din cauza mânuțelor. Te iubește mami foarte mult.” Dana Roba a trăit clipe emoționante, după ce a petrecut timp cu fetițele ei, la trei săptămâni de la incident

Fiicele Danei Roba i-au povestit mamei lor traumele prin care au trecut
Fiicele Danei Roba i-au povestit mamei lor traumele prin care au trecut[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dana Roba se află în sfârșit alături de fetițele sale. Cu toate acestea, deși a simțit un sentiment de bucurie și ușurare că și-a putut din nou strânge copilele în brațe, vedeta a fost deopotrivă încercată de un sentiment de groază și tristețe.

Copilele i-au povestit mamei lor că știu tot ce s-a întâmplat cu ea.

Make-up artistul susține că cele două copile au fost martore la toată scena pe care soțul ei, după cum a subliniat tot ea, a premeditat-o.

Astfel, pe lângă traumele ei fizice și psihice, Dana Roba susține că și cele două fetițe au fost traumatizate de ceea ce a făcut tatăl lor, motiv pentru care vor avea mult timp nevoie consiliere psihologică.

„Când am fost după fete am avut încă un șoc când fetițele mi-au povestit că au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică. Mă voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, că toată lumea să vadă ce a putut să facă acest monstru.”, a scris Dana Roba, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Dana Roba, pregătită să lupte în instanță împotriva soțului său

Citește și: „Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele, motiv pentru care am solicitat intervenția poliției.” Dana Roba și-a văzut fetițele pentru prima oară, de la teribilul incident

Dana Roba, pregătită să lupte în instanță împotriva soțului său
Dana Roba, pregătită să lupte în instanță împotriva soțului său[Sursa foto: Facebook]

Prin intermediul aceluiași mesaj, Dana Roba le-a transmis urmăritorilor săi din mediul online că este pregătită să dezvăluie totul public și să vorbească despre calvarul prin care a trecut.

Mai mult decât atât, makeup artista este pregătită să lupte în instanță împotriva soțului său, pentru a câștiga custodia totală a fetițelor. Vedeta speră că cei care îi vor analiza cazul să empatizeze cu durerea prin care trecut atât ea, cât și copilele sale și să-l pedepsească cum se cuvine pe cel care i-a provocat o serie de traume atât fizice, cât și psihice.

„Mâine (nr.

azi) la 17:00, voi apărea la TV pentru a vă dezvălui toate detaliile despre acest incident macabru care m-a lăsat mutilată pentru toată viața. Având răni în suflet cât și fizice. În acest timp m-au salvat fetițele mele și gândul că nu le pot lasă să trăiască fără mamă. Am încredere în justiție și cred că orice judecător care va judeca acest caz va fi empatic cu întreaga situație și îmi va înțelege durerea, traumele, cicatricile cu care voi lupta ani de zile”, a mai adăugat make-up artistul.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Stau cu ei, îmi place să stau cu ei. De ce? Eu îi privesc, înainte să mă apuc de treabă, îi privesc în ochi.” Gabriela Lucuțar a făcut declarații neașteptate despre meseria sa

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe și cum a reușit să își găsească echilibrul. „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies