„Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener! Nu credeam că va fi ceva serios.” Margareta Clipa a avut o poveste de iubire ca în filme. Ce a declarat artista de muzică populară despre situația ei amoroasă

„Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener! Nu credeam că va fi ceva serios.” Margareta Clipa a avut o poveste de iubire ca în filme. Ce a declarat artista de muzică populară despre situația ei amoroasă
„Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener! Nu credeam că va fi ceva serios.” Margareta Clipa a avut o poveste de iubire ca în filme. Ce a declarat artista de muzică populară despre situația ei amoroasă

Margareta Clipa este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din lumea muzicii populare. În urmă cu puțin timp, vedeta a fost sinceră și și-a deschis sufletul în fața celor care o urmăresc, povestind detalii interesante din viața ei.

Pe vremea când era tânără, vedeta a avut o relație cu Gheorghe Cusiac, dar se pare că povestea lor de dragoste nu a funcționat mult timp, deoarece mama lui s-a băgat și nu le-a dat voie să fie fericiți.

Citește și: „Astăzi trebuia să mă văd cu publicul meu în patru localități. Din păcate încă nu sunt recuperat total.” Ce a declarat Valentin Sanfira pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp

Ce a declarat artista de muzică populară despre situația ei amoroasă

Chiar dacă mama acestuia a intervenit în relația celor doi și nu i-a lăsat să își trăiască iubirea, la puțin timp după, aceștia au rămas în relații bune.

„Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus.

«Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!». Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, a povestit Margareta Clipa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate că amândoi erau angajați în relații diferite și s-au căsătorit cu partenerii lor de atunci, în același timp își trăiau și povestea de dragoste.

După mai mult timp, au decis că iubirea lor este prea puternică, motiv pentru care au părăsit relațiile actuale și s-au căsătorit.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a mai dezvăluit cântăreața.

Margareta Clipa și soțul ei, poveste de dragoste ca-n filme

Margareta Clipa și soțul ei s-au cunoscut în tinerețe. Chiar dacă bărbatul era plăcut și dorit de multe fete din satul în care locuia, artista a reușit să îi fure inima. Aceștia au luptat pentru iubirea lor, iar într-un final au reușit să fie împreună.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Când mergeam cu vacile, mergeam undeva unde se scăldau copiii, acolo l-am văzut, apoi l-am văzut la baluri. El era curtat de mai multe fete. El era de la oraș, eu eram de la țară. Nu știu dacă la el a contat prima impresie. Nu s-a întâmplat nimic pentru că părinții lui nu au fost de acord ca el să se căsătorească cu o cântăreață. Mamă-sa a zis că trebuie o ingineră ca el, nu o cântăreață.

Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener. Nu credeam că va fi ceva serios. (n.r. când a cerut-o în căsătorie, după mulți ani) Eu am stat foarte mult timp singură, nu am vrut să îmi clădesc fericirea mea pe nefericirea altuia. În momentul în care noi ne-am unit destinele, aveam 42 de ani”, a afirmat Margareta Clipa.

Citește și: „A stat 8 nopți pe holurile spitalului din Italia, s-a luptat cu sistemul medical. A plâns mult.” Valentin Sanfira, detalii neștiute despre ce a pățit Codruța Filip, cât timp el era în spital



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Mergea la nunți și cânta și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Avea ceva probleme respiratorii.” Care este starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Vedeta a renunțat la cântat la 86 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies