Fii foarte atenta! Alimentele astea favorizeaza aparitia cancerului!

Fii foarte atenta! Alimentele astea favorizeaza aparitia cancerului!
Fii foarte atenta! Alimentele astea favorizeaza aparitia cancerului!

Un studiu al Institutul American al Cancerului stabileste ca cele mai multe cancere pot fi evitate.

 

Institutul a publicat lista alimentelor care trebuie evitate cat si tipurile de cancere pentru care sunt contraindicate.
Zaharul
Cei care sufera de cancer trebuie sa evite total sa consume zahar. Celulele canceroase se dezvolta si sunt hranite de zaharuri, sau derivate, precum cereale, paste, carbohidrati, paine.
Ulei hidrogenat
Uleiul hidrogenat sau margarinele sunt grasimi care ataca sistemul imunitar, favorizeaza inflamatiile si au legatura directa cu bolile coronariene, accidentele vasculare si diabetul.
Mancarea procesata, conservele, mezelurile
Nitritii si nitratii sunt în concentratii foarte mari în carnea procesata. Acesti compusi sunt aditivii care maresc riscul îmbolnavirii stomacului si dezvoltarii diverselor tumori. Mancarurile procesate sunt pline de zaharuri, uleiuri, coloranti, faina alba, arome si alte ingrediente periculoase.
Carne gatita la gratar
Hidrocarburi policiclice aromate (HPA) apar la arderea carbunelui si lemnului.
Pericolul apare atunci cand grasimea arde cu flacara iar fumul rezultat este deosebit de toxic iar HPA patrunde în carne.
Faina alba
Grauntele de grau din care provine faina au fost tratate cu fungicide. Plantele au fost stropite cu pesticide si puse în butoaie si tratate cu insecticide. Grauntele sunt supuse la temperaturi înalte iar pentru albirea fainei se foloseste clor.
Vezi lista completa aici.

Institutul a publicat lista alimentelor care trebuie evitate cat si tipurile de cancere pentru care sunt contraindicate.

Zaharul

Cei care sufera de cancer trebuie sa evite total sa consume zahar. Celulele canceroase se dezvolta si sunt hranite de zaharuri, sau derivate, precum cereale, paste, carbohidrati, paine.

Ulei hidrogenat

Uleiul hidrogenat sau margarinele sunt grasimi care ataca sistemul imunitar, favorizeaza inflamatiile si au legatura directa cu bolile coronariene, accidentele vasculare si diabetul.



Mancarea procesata, conservele, mezelurile

Nitritii si nitratii sunt în concentratii foarte mari în carnea procesata. Acesti compusi sunt aditivii care maresc riscul îmbolnavirii stomacului si dezvoltarii diverselor tumori. Mancarurile procesate sunt pline de zaharuri, uleiuri, coloranti, faina alba, arome si alte ingrediente periculoase.

Carne gatita la gratar

Hidrocarburi policiclice aromate (HPA) apar la arderea carbunelui si lemnului. Pericolul apare atunci cand grasimea arde cu flacara iar fumul rezultat este deosebit de toxic iar HPA patrunde în carne.


Faina alba

Grauntele de grau din care provine faina au fost tratate cu fungicide. Plantele au fost stropite cu pesticide si puse în butoaie si tratate cu insecticide. Grauntele sunt supuse la temperaturi înalte iar pentru albirea fainei se foloseste clor.

Vezi lista completa aici.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies