Fii in armonie cu natura! Poarta haine eco-friendly!  

Fii in armonie cu natura! Poarta haine eco-friendly!  
Fii in armonie cu natura! Poarta haine eco-friendly!  

Designerii si brand-urile au inceput sa inteleaga, din ce in ce mai mult, importanta respectarii naturii si sa aplice conceptului „eco-friendly” sau „going green”. Aceasta inseamna sa implementeze practici ce vor duce la o viata mai sanatoasa pentru planeta si locuitorii ei, sa nu afecteze mediul inconjurator prin poluarea aerului si a apei, sa conserve resursele de apa si de energie.

Intr-o lume in care plasticul a acaparat industria textila, hainele din fibre naturale, de o calitate incontestabil  superioara celor din fibre sintetice, reprezinta solutia pentru o viata mai sanatoasa, constienta si armonizata cu vibratia Pamantului.

Realizata exclusiv din bumbac organic, noua colectie de haine Ramon Cotton le propune femeilor piese vestimentare confortabile, dar care nu fac rabat de la feminitate si sex-appeal. Croielile sunt indraznete si totusi purtative, urmeaza trend-urile actuale si au o nota versatila.

Secretul consta in faptul ca le poti purta ziua cu o pereche de sneakers sau seara cu pantofi cu toc inalt, fara a arata deplasat.

De la pantaloni in tonuri de pamant, la salopete in nuantele fondantelor si ale serbetului, pana la rochii cu croieli surprinzatoare si detalii chic sau topuri cu print-uri indraznete, Ramon Cotton se evidentiaza prin accentul pus pe calitate.

Piesele vestimentare nu isi altereaza forma dupa purtare, nu se labarteaza in zona coatelor sau a genunchilor, nu fac piling si nu isi pierd nuantele initiale dupa spalari repetate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sloganul brand-ului este: „Priveste, atinge, simte! Sa fii la moda are valoare numai daca esti relaxat in hainele pe care le porti". Hainele din bumbac natural au calitatea de a te racoresc var, iti tin de cald iarna si sunt ideale in

tranzitia dintre anotimpuri. Sunt perfecte pentru o plimbare cu bicicleta in natura sau intr-o dupa-amiaza insorita, la malul marii.  In plus, au preturi prietenoase si accesibile, putand fi comandate de pe www.muragura.com.

O salopeta in nuanta prunelor coapte iti pune in valoare silueta.

Poarta o rochie casual cu croiala indrazneata pentru un look relaxat.

Opteaza pentru o rochie sexy, dar in acelasi timp confortabila!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies