Fiica cea mica a impresarei Anamaria Prodan este incredibil de sexy. Are un posterior ca al lui Kim Kardashian si arata "criminal" in costum de baie

Fiica cea mica a impresarei Anamaria Prodan este incredibil de sexy. Are un posterior ca al lui Kim Kardashian si arata
Fiica cea mica a impresarei Anamaria Prodan este incredibil de sexy. Are un posterior ca al lui Kim Kardashian si arata "criminal" in costum de baie

Anamaria Prodan are doua fete din casnicia cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu si un fiu din mariajul cu Laurentiu Reghecampf.

Daca in anii trecuti, Prodanca se lauda cu frumusetea fetei sale mai mari, Rebecca, manechin de profesie, ei bine acum balanta s-a echilibrat simtitor in familie la capitolul "aspect fizic".

“Inainte, mezina Anei nu prea dadea atentie felului in care arata. Ea se concentra numai pe bachet, sportul pe care il practica la nivel inalt, si nu era preocupata de aparitiile ei la petreceri sau in costum de baie.

De anul trecut insa, situatia s-a schimbat. Tanara se prezinta in public spectaculos. Si-a vopsit parul blond, isi schimba des coafurile, se machiaza perfect si arata ca o printesa. Mama ei este tare mandra si se lauda peste tot cu frumusetea fetelor sale”, au dezvaluit persoane apropiate familiei Reghecampf.

In plus, Sarah Dumitrescu face furori in tinute de plaja, din ce in ce mai sexy. Tanara poarta costume de baie provocatoare si a devenit constiente de sex-appeal-ul el.

Toti au observat ca fiica sexy impresarei are un posterior criminal, care aduce mult cu cel super mediatizat al celebrei Kim Kardashian.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gabriela Cristea isi sarbatoreste fiica: "Viata mea nu a insemnat mare lucru pana cand te-am cunoscut"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies