Fiica Danei Roba i-a spus ce își dorește să se facă când va crește. Vedeta a fost emoționată

Fiica Danei Roba i-a spus ce își dorește să se facă când va crește. Vedeta a fost emoționată
Fiica Danei Roba i-a spus ce își dorește să se facă când va crește. Vedeta a fost emoționată

În ciuda coșmarului suferit în urma atacului fostului soț cu ciocanul, Dana Roba a reușit să-și revină rapid și să-și refacă viața. În prezent, petrece mult timp alături de fiicele sale, de care este extrem de mândră, și își construiește o nouă perspectivă asupra vieții.

Vedeta și-a reluat meseria de make-up artist, o activitate care o încântă profund și îi oferă încredere în recuperarea rapidă a mâinilor. Este ferm convinsă că această pasiune va contribui la redobândirea funcționalității mâinilor într-un ritm eficient.

Citește și: „După doar 7 săptămâni de la nenorocire, m-am întors la job, cu brațele deschise.” Dana Roba a primit un mesaj de-a dreptul emoționant de la una dintre clientele ei

Fiica Danei Roba i-a spus ce își dorește să se facă când va crește

În calitate de mamă, bucuria Danei Roba este imensă atunci când observă că Celine și Chantal, fiicele ei, trăiesc cu fericire și entuziasm. De la o vârstă fragedă, cele două își exprimă opinia și împărtășesc cu mândrie cu mama lor aspirațiile pe care le au pentru viitor, gândindu-se la ceea ce vor să devină când vor crește.

Dana Roba a împărtășit pe rețelele sociale o conversație foarte emoționată pentru ea, cu una dintre fiicele ei, capturând un moment special.

Cu un ton plin de entuziasm, fiica Danei Roba și-a dezvăluit planurile pentru viitor, menționând că își dorește să urmeze o carieră în designul vestimentar.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Înainte de această dezvăluire, cele două fetițe au defilat cu încredere în fața mamei lor, prezentându-se ca adevărate modele. De asemenea, observația că micuța a folosit limba engleză indică eforturile mamei lor pentru a le oferi o educație de calitate.

„Când mă voi face mare, o să vreau să fiu designer vestimentar”, a spus micuța, în timp ce stătea în brațe la mama sa.

Dana Roba și-a refăcut viața alături de un alt bărbat

Cu doar câteva zile în urmă, Dana Roba a dezvăluit că în prezent are un alt partener care o tratează cu respect și apreciere pe măsura meritelor ei, fiind alături de ea în momentele dificile.

Vedeta a transmis un mesaj puternic celor de acasă, și anume că viața poate continua și după o tragedie precum cea prin care a trecut, chiar dacă aceasta a stârnit și critici din partea unora.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

„Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele.

După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori. A fost sigur că voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din comă a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut.
Cele care m-ați judecat, nu ma îngropați de vie, am dreptul la viață ca oricare altă femeie”,
a scris Dana Roba în mediul online.

Citește și: Povestea dramatică a Danei Roba, la „În Oglindă”, ediția emisiunii disponibilă astăzi, pe canalul de YouTube theXclusive „Baticul îl porți doar din dragoste pentru Dumnezeu și atât”

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„A fost sigur că voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine. Când am ieșit din comă a venit la spital.” Ce a declarat Dana Roba despre Beni, bărbatul cu care a fost surprinsă pe străzile din Timișoara

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies