Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, marturisiri sfasietoare: "Mi-a spus ca ne vedem la Craiova, sa facem Pastele impreuna"

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, marturisiri sfasietoare:
Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, marturisiri sfasietoare: "Mi-a spus ca ne vedem la Craiova, sa facem Pastele impreuna"

Codruta, fiica de suflet a Ilenei Ciculete, cea despre care s-a vorbit in nenumarate randuri, de la moartea artistei, a venit in platou la WOWbiz si a facut marturisiri emotionante despre relatia speciala pe care o avea cu Ileana Ciuculete.

"Eu o iubesc de cand eram mica, parintii mei de asemenea Cand o vedeam la televizor o divinizm. Am sunat la 9 ani la numarul de pe coperta CD-ului ei. Am fost curioasa daca imi raspunde si chiar mi-a raspuns. De atunci noi am tinut legatura. Eu i-am spus ca o iubesc foarte mult. Prima oara ne-am intalnit cand am fost la emisiunea dumneavoastra cand aveam 12 ani si am creat fanclubul.

Ne-am inteles foarte bine, eu am fost cea care ii incarca piesele pe youtube, ma ocupam de pagina ei de Facebook. Dupa intalnirea de la emisiune mi-a spus ca sunt ca fata ei. Mi-a dat o pereche de cercei, un elastic de par de la ea si parfumul pe care il avea in geanta. O vizitam, dar mai rar, am fost si la ea acasa. Imi spunea ca ma simte ca pe copilul ei.

Ma iubea foarte mult, avea grija de mine, imi facea cadouri", a povestit ea.

Codruta si-a adus aminte cu tristete de ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la Ileana Ciuculete.

"Ultima oara am vorbit la telefon pe 29 ianuarie, de ziua mea. Mi-a urat la multi ani si mi-a promis ca de Paste ne intalnim la Craiova, acolo unde stau si copiii ei.

Pe mine m-a sunat nora dumneaei, mi-a dat vestea si nu mi-a venit sa cred. Am crezut ca e o gluma proasta".

Vezi momentul video pe Wowbiz.ro.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Colectia fabuloasa de cercei a Ilenei Ciuculete! Avea peste 200 de perechi. Oare cine va mosteni bijuteriile? FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies