Fiica Elei Crăciun era sa dea foc la casă. Au fost la un pas de tragedie!

ela crăciun, fiica, foc la casă, un pas de, tragedie
ela crăciun, fiica, foc la casă, un pas de, tragedie

După ce fiica faimoasei Ela Crăciun era să dea foc la casă, cele două aflându-se la doar un pas de o reală tragedie, vedeta a învățat-o 7 reguli de siguranță.

Copiii pot provoca adevărate tragedii dacă sunt nesupravegheați și nu au fost învățați de părinți cum să se ferească de pericole. Unul dintre acestea este și jocul cu focul în casă, care poate duce la adevărate dezastre, cei mici neștiind ce se poate întâmpla. Ela Crăciun povestește că și-a găsit fiica, în vârstă de opt ani, jucându-se cu aprinzătorul de la aragaz tocmai în mansarda casei. Vedeta a tras atunci o sperietură zdravănă și povestește cum a reușit să o învețe pe cea mică de ce nu este bine să se joace cu focul. 

Citeste si: Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"

„Săptămâna trecută am găsit-o pe Alesia singură și m-am supărat foarte tare când am văzut cu ce se juca. Avea în mână aprinzătorul de la aragaz, așa că bineînțeles că mi-a stat inima în loc și mi-au trecut prin cap 2345 de scenarii care se puteau întâmpla.

I-am mai explicat că e periculos să te joci cu focul, așa că i-am reluat teoria cu ce nu are voie să facă nesupravegheată, ce nu are voie să facă sub nicio formă și la ce pericole se expune. Eu sunt foarte directă cu copiii mei. Așa că nu i-am spus „dacă te joci cu focul o să faci pe tine” (așa cum se spune, ci „dacă te joci cu focul poți să dai foc la casă”.

Când vine vorba de astfel de lucruri, trebuie să îi tratăm ca pe niște oameni mari. Acesta este și motivul pentru care atunci când am făcut accident, i-am arătat Alesiei cum era mașina în urma impactului și i-am spus ce se putea întâmpla dacă ar fi fost cu mine și nu avea centura pusă. Sunt convinsă că numai așa pot să îi responsabilizez, fiind cât de poate de sinceră cu ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Copiii nu vor merge la școală prea curând, nici la grădinițe, after sau orice alt tip de activități colective. Mulți dintre părinți vor fi însă nevoiți să se întoarcă la serviciu și știu că pentru cei mai mulți va fi destul de dificil dacă nu au o bunică, o mătușă sau o persoană de încredere cu care să îi lase acasă.

De aceea, insist pe discuții cât mai deschise cu ei, ca să vă asigurați că se pot descurca.

Citeste si: Ce să faci cu copilul acasă cât sunt închise școlile. Sfaturi de la Ela Crăciun!

ela crăciun, fiica, foc la casă, un pas de, tragedie
ela crăciun, fiica, foc la casă, un pas de, tragedie

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acestea sunt doar câteva din regulile de siguranță pe care trebuie să le știe copiii:

  • Nu vă jucați niciodată cu focul de la aragaz și nu lăsați o flacără nesupravegheată
  • Nu lăsați materiale inflamabile lângă foc sau aparate care folosesc gaze naturale
  • Nu băgați degetele în priză sau alte obiecte ascuțite.Nu vă jucați cu cablurile electrocasnicelor
  • Stingeți lumina atunci când părăsiți o încăereOpriți calculatorul și televizorul atunci când nu le folosiți
  • Dacă simțiți miros de gaz, nu aprindeți lumina și nu introduceți obiecte în priză, pentru că se poate produce o scânteie sau la o explozie.

Încă nu am încredere să o las pe Alesia singură acasă, la cei 8 ani pe care îi are, tocmai pentru că nu cred că e încă pregătită, dar eu sunt pregătită să îi reamintesc aceste lucruri de câte ori este nevoie. Dacă ar fi și Alex, fratele ei mai mare, cu ea, da. Aș avea toată încrederea, dar până pe la 10 ani, nu cred că poate să fie singură. Nu mai știu câți ani avea Alex când l-am lăsat prima dată singur, dar cred că tot pe undeva pe acolo și mă gândesc că în clasa a IV-a e momentul în care părinții prin mai multă încredere să-i lase pe copii nesupravegheați mai mult timp, măcar de probă”, a scris vedeta pe blogul ei.

Citeste si: Ce face Ela Crăciun în casă, de 50 de zile, cu trei copii, pentru a scăpa de anxietate! Sfaturi esenţiale!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rețetă de pâinici de casă fără drojdie! Ela Crăciun vine în ajutorul gospodinelor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies