Fiica lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, a amânat nunta

Adriana Simionescu
Adriana Simionescu si logodnicul au amanat nunta

Ce se întâmplă în familia lui Adrian Minune. De ce fiica cea mică a artistului a amânat nunta programată anul acesta.

La doar câteva luni după ce a anunțat că a primit inelul de logodnă, fiica lui Adrian Minune a făcut anunț care i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Adriana Simionescu, fiica celebrului artist, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Nicu, bărbatul care acum mai bine de trei luni a cerut-o de soție, de față cu toți cei dragi.

Deși cei doi îndrăgostiți pregătiseră totul pentru cununie, Adriana și Nicu au decis să amâne totul în ultimul moment și au anunțat ce se întâmplă în relația lor.

Citeste si: Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, cerută în căsătorie chiar în seara de Crăciun: „Tremur de fericire!”


Potrivit lui Adrian Minune, un deces în familie i-a determinat pe toți să amâne acest eveniment și să lase să treacă o jumătate de an sau chiar un an, pentru a se putea bucura cu adevărat de această petrecere.

Citeste si: Soția lui Adrian Minune, gest neașteptat după ce artistul a fost văzut cu o altă femeie! Fotografiile demonstrează totul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fiica lui Adrian Minune
Fiica lui Adrian Minune a amanat nunta[Sursa foto: Instagram]

„Da, noi am avut un deces în familie și pusesem cununia, dar așteptăm să treacă șase luni, un an de zile.

Și vreau să rămână pentru alte știri, că dacă dăm tot deodată, Adrian Minune nu mai este explorat. Să mă explorați ușor, că o să spun totul ușor.', a declarat manelistul în fața camerelor de filmat.

Fiica lui Adrian Minune cerută în căsătorie

Adriana Simionescu a dezvăluit cum a fost cerută de soție și ce s-a întâmplat în acea zi, cu adevărat.

„Eram acasă de Crăciun, nu mă gândeam că o să fiu cerută de nevastă. Mă sună mama, că de ce nu mai venim la ei. Eu cred că de pe atunci puneau la cale să mergem la ei şi să mă ceară de nevastă acolo. Mama mi-a zis să mă întorc, când dansam şi l-am văzut în genunchi. Nu mă aşteptam. Tata vrea să facem deja nunta, eu vreau să nu ne grăbim', a declarat Adriana Simionescu în urmă cu câteva luni într-un interviu pentru Kanal D.

„Vreau o nuntă tradiţională. Cum a fost nunta părinţilor mei. Nu vreau nuntă în Maldive, că nu sunt sarmale', a spus Adriana.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies