Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!
Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret, este vorba depre Katarina.

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret, în urmă cu câteva zile. Celebrul om de radio şi televiziune, decedat în martie 2018, la 56 de ani, avea o fiică, Anastasia, din prima căsnicie, şi trei copii, Max, Katarina şi Cristina, care sunt ai Petruţei, cea de-a doua sa soţie, cu care Gheorghe a avut o relaţie extrem de apropiată şi după ce a divorţat de Petruţa.

Citeste si: Catrinel Sandu s-a căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bombă în lumea tenisului! Simona Halep se mărită! Avem toate detaliile evenimentului pe care România îl va urmări cu sufletul la gură EXCLUSIV

Citeste si: Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc: „Mi-e teamă...”

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret. În 2015, Katarina s-a lansat în cariera muzicală 

În 2015, Katarina s-a lansat în cariera muzicală, lansînd diverse clipuri pe internet, fiind încurajată în acest demers chiar de Andrei Gheorghe. Recent, Katarina a filmat un videoclip cu Whats Up, semn că lucrurile merg excelent în viaţa profesională.

La fel se întâmplă şi în viaţa personală, pentru că fata lui Andrei Gheorghe s-a măritat recent.( uite cum a pozat Katarina în costum de baie)

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret: "Un viitor fericit” 

Katarina Gheroghe şi iubitul ei, Dinu, s-au cununat civil zilele trecute, ceremonia fiind una discretă, la care au participat rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Katarina şi Dinu au purtat sacouri cu motive înflorate, creaţia Adinei Buzatu, şi au fost pozaţi după ce au spus „DA!”. „Gemeni...Te iubesc...Nuntă”, a postat Katarina. “Vă doresc multă sănătate și un viitor fericit”, le-a urat un prieten apropiat.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies