Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt
Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger și soțul ei, actorul Chris Pratt, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară!

Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, în vârstă de 32 de ani, a fost surprinsă cu burtica de gravidă la vedere. Ea și soțul ei, Chris Pratt au fost fotografiați de paparazzi la ieșirea dintr-un magazin, după ce au ales împreună bradul de Crăciun. Tânăra a fost văzută pentru prima oară cu burtica la vedere, de la anunțul că va deveni din nou mamă.

Citeste si: Dana Marijuana și iubitul ei s-au despărțit: „Am trăit-o și pe asta”

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt[Sursa foto: Instagram]

Fiica lui Arnold Schwarzenegger este însărcinată pentru a doua oară!

Potrivit Daily Mail, blondina purta la momentul respectiv o salopetă care îi punea burtica de gravidă în evidență. Katherine Schwarzenegger o ținea în brațe pe Lyla, fetița ei în vârstă de doar un an și patru luni. Chris Pratt mai are un fiu, Jack, în vârstă de 9 ani, din fostul mariaj cu actrița Anna Faris.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri, iar povestea lor de dragoste este foarte frumoasă și sinceră. De ziua ei de naștere, actorul i-a trasmis soției sale un mesaj de-a dreptul emoționant în care i-a mulțumit că a rămas în viața lui și că îi este parteneră.

„Ești frumoasă, ești dură, înțelegătoare, gânditoare, extrem de deșteaptă, o adevărată șefă, mereu determinate și știi să comunici. Îți mulțumesc pentru tot. ne potrivim așa bine unul în viața celuilalt că uniunea noastră ne ajută să ne amintim că Dumnezeu are mereu grijă de noi. Mi-ar fi fost greu să trec prin viața asta singur. Și mă bucur că nu a trebuit să o fac. Promisiunea de a ajuta mereu este contagioasă”, a scris actorul Chris Pratt.

Citeste si: Vlad Zamfirescu a divorțat de soția sa, Mihaela, după 26 de ani de căsnicie!

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt
Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt[Sursa foto: Instagram]

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au confirmat pentru prima dată că se află într-o relație în anul 2018, la 7 luni după ce actorul divorțase de fosta lui soție, Anna Faris, cu care avusese o căsnicie de 8 ani. Acum, cei doi impart custodia fiului lor Jack, pe care Katherine îl iubește enorm.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme! Care este secretul juratului de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies