Fiica lui Florin Salam, Betty, și-a făcut prima intervenție estetică: „Aleg să am grijă de mine”

Betty Salam
Betty Salam si-a facut operatie estetica

Ce se întâmplă cu fiica lui Florin Salam. De ce a ales să își facă o intervenție estetică la numai 21 de ani.

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, și-a făcut prima operație estetică la vârsta de 21 de ani și a povestit tuturor de ce a făcut acest lucru.

Frumoasa artistă a devenit mamă la numai 18 ani, iar de atunci corpul său a suferit mai multe modificări. După sarcină, aceasta a început o cură de slăbire, așa că a ajuns să nu mai fie mulțumită de felul în care arată bustul său.

Citeste si: EXCLUSIV! Motivul pentru care Betty, fiica lui Florin Salam, nu va cânta manele niciodată

Prin urmare, Betty Vișănescu a anunțat că a apelat la o intervenție de mărire a sânilor, pe care o consideră o necesitare și nu un moft. În plus, tânăra a apelat și la mastopexie, adică ridicarea sânilor.

Betty Salam
Betty Salam s-a operat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cum se simte Betty Vișănescu după intervenția de implant mamar: „Mă doare tot corpul”

După intervenția care a avut loc vineri, 15 aprilie, Betty a stat câteva zile internată, însă acum se poate întoarce la familia sa.

„Sunt bine! Vă mulțumesc pentru mesaje. A fost totul bine, iar eu am avut parte de cea mai bună îngrijire din partea asistentelor și a medicului.

Astăzi am avut o intervenție chirurgicală. Este vorba despre o mastopexie cu implant mamar, iar eu sunt foarte mulțumită.

Citeste si: Florin Salam a devenit bunic pentru a doua oară. Ce a transmis manelistul




Betty Salam: „Când ești mamă, corpul ți se modifică”

Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit, în sfârșit, această dorință. Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine.

Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întotdeauna cum îmi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”, a spus Betty pe Instagram.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație! Mesajul emoționant postat de artistă: „Sunt mândră de noi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies