Fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in sala de clasa: "Dragi parinti, sper ca vedeti bine si clar ce elevi model suntem”

Fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in sala de clasa:
Fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in sala de clasa: "Dragi parinti, sper ca vedeti bine si clar ce elevi model suntem”

In timpul unei pauze, fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in sala de clasa, momentul fiind imortalizat de colegii lor.

 

In timp ce se afla la scoala, fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul iubitul in sala de clasa. Roxana, care este eleva in clasa a XII-a la un liceu din Bucuresti, este colega de clasa cu actualui ei iubit, Andi, cu care este impreuna de aproape doua luni.( vezi ce afacere secreta a avut Giani Kirita in Turcia)

Fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in clasa. Roxana si Andi erau in pauza

La un moment dat, in timpul unei pauze, Roxana si Andi s-au sarutat pasional in sala de clasa, totul fiind surprins de un coleg, care i-a fotografiat. „Iubirea mea din liceu”, a comentat Andi, care a continuat: „Dragi parinti, sper ca vedeti bine si clar ce elevi model suntem”.

Fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul. Pentru Roxana urmeaza o perioada dificila

Aflata la orele de curs, fiica lui Giani Kirita s-a sarutat cu iubitul in sala de clasa. Roxana are emotii mari in perioada urmatoare. Pe langa fapul ca ii tine pumnii tatalui ei, in fazele finale de la Exatlon, ea se pregateste sa dea Bacalaureatul, programat in luna iunie.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Weekend-ul, dominat de Kanal D cu “Exatlon”. Sambata si duminica, milioane de romani au fost in fata micilor ecrane, cu ochii pe Kanal D

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies