Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”

Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”
Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”

Fiica lui Giani Kiriţă suferă pentru animalele care au pierit în incendiile din Australia.

Fiica lui Giani Kiriţă suferă pentru animalele dispărute în Australia. Jumătate de miliard de animale au murit în incendiile care distrug Australia începând din luna septembrie până în prezent, a anunțat presa australiană. Roxana Kiriţă, care este o mare iubitoare de animale, urmăreşte cu sufletul la gură ştirile despre incendiile apocaliptice de la Antipozi.( vezi ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia ei cu Giani Kiriţă)

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Giani Kiriță! Cum a făcut fostul mare fotbalist primele Sărbători de Iarnă după ce a fost părăsit de tatăl lui! ”Avea doar trei ani, nu înțelegea ce se petrece”! EXCLUSIV

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Cât de trist!", a postat Roxana la ştirea care a anunţat dispariţia a 500 de milioane de animale în incendii.

După ce a văzut un material video în care un urs koala a fost salvat dintr-o pădure în flăcări, Roxana a scris: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”. presă au apărut imagini înfiorătoare cu animale care au căutat cu disperare să se salveze din calea flăcărilor, dar n-au reuşit.

Fiica lui Giani Kiriţă suferă din cauza incendiilor din Australia. Au fost evacuate peste 100.000 de persoane

De la începutul sezonului incendiilor, în septembrie, 23 de persoane au murit. Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars.  Turiştii şi locuitorii din sud-estul ţării şi-au abandonat cazările şi locurile de vacanţă. 

Autostrăzile care leagă oraşele de coastă de Sydney şi alte mari oraşe au fost blocate de lungi şiruri de maşini. 

Starea de urgenţă a fost decretată în sud-est-ul insulei-continent, regiunea cea mai populată, şi ordinul de evacuare a fost dat vineri pentru mai mult de 100.000 de persoane din trei state.  

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra, fata ucisă la Caracal: “Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies