Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură! La vernisaj l-a avut alături pe Gică Popescu!

Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură! La vernisaj l-a avut alături pe Gică Popescu!
Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură! La vernisaj l-a avut alături pe Gică Popescu!

Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură, care poate fi admirată până pe 5 octombrie.

Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură, la o galerie de artă din Buucreşti. “Kira Hagi si-a facut debutul in lumea buna a picturii cu primul ei vernisaj, la Galeria Alexandra's. Seriile de tablouri "Dezradacinare" si "Experiment" pot fi vazute, in perioada 23 septembrie – 5 octombrie, intre orele 12.00-16.00”, se arată pe pagina de facebook a galeriei. Colecția care face subiectul acestui vernisaj este compusă din lucrări create între 2014 și 2019, împărțite în două teme: „Dezrădăcinare” și „Experiment”.

La inaugurare a venit şi Gică Popescu, cumnatul tatălui ei.( vezi ce mesaj dur i-a transmis Gică Hagi fiicei sale)

Citeste si: Soţia lui Dan Petrescu arată senzaţional la 43 de ani! Adriana a fost fotomodel!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură: "A învățat să se exteriorizeze prin artă" 

“În colecția „Dezrădăcinare” sunt adunate cele mai semificative lucrări ale perioadei petrecute in SUA, în timp ce „Experiment” este o colecție care a apărut ca urmare a întâlnirii cu regizorul Toma Enache și a primirii unui rol în filmul „Între Chin și Amin”. Perioada filmărilor de anul trecut și informațiile tulburătoare pe care le-a aflat Kira despre Experimentul Pitești au avut un impact mare asupra tinerei artiste, care a învățat să se exteriorizeze prin artă și să-și defuleze astfel trăirile.”

, s-a scris pe alexandra-s.com. Tablouri ale Kirei Hagi se află deja în colectii private, datorită unor designeri de interior care au început să le propună în amenajările lor.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură: "F ăceam zeci de tablouri săptămânal"  

Kira Hagi a studiat Arta la Internațional British School of Bucharest (IBSB) și a absolvit CIE Adanced Level Art & Design în 2014, cand a si primit o bursă la New York Film Academy. Trei ani mai târziu și-a dat licența în Acting for Film.  „Unii colegi apelau la mine să le fac story-board-uri pentru producțiile la care lucrau.

Desigur, le-ar fi fost ușor să le facă pe calculator, dar au remarcat la mine o obsesie pentru detalii care îi ajuta să vadă mai bine imaginea de ansamblu. Los Angeles este perioada mea cea mai creativă de până acum, făceam zeci de tablouri săptămânal și abia când m-am întors acasă am realizat că majoritatea aveau legătură cu rădăcinile mele si in ele apăreau, sub diverse forme, niște case mai mult sau mai puțin stilizate.
Pentru mine a fost o formă de terapie care m-a ajutat să supraviețuiesc dorului. De fapt, când a trebuit să îmi numesc lucrările, mi-am dat seama că pe toate le-aș numi DOR”
, a povestit Kira.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Kira Hagi si-a stabilit foarte clar traseul in viata. Vezi ce vrea sa faca tanara!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies