Fiica renegata a Regelui Mihai, care nu va putea sa vina la funeralii! Povestea fetei decazute din drepturi

Fiica renegata a Regelui Mihai, care nu va putea sa vina la funeralii! Povestea fetei decazute din drepturi
Fiica renegata a Regelui Mihai, care nu va putea sa vina la funeralii! Povestea fetei decazute din drepturi

Regele Mihai a avut cinci fete, insa numai patru dintre ele se regasesc acum pe lista de succesiune la tron. Asta pentru ca Irina, cea de-a treia fiica a Regelui a fost decazuta din drepturi.

Irina Walker este cea de-a treia fiica a Regelui Mihai si a Reginei Ana, fiind nascuta La Lausanne, in Elvetia, in februarie 1953. La 20 de ani, Irina a intrat in echipa care administra o ferma de cai din Canada, urmandu-si pasiunea pentru cresterea si antrenarea cailor. A continuat sa lucreze in domeniu, in SUA si Europa, dupa care s-a intors in Elvetia pentru a lucra la Christie's (Geneva), in vanzari, scrie WOWBiz.ro

In 1983 s-a casatorit cu John Krueger (Suedia) si s-a stabilit alaturi de acesta in statul american Oregon. Au impreuna doi copii, Mihai (nascut in 1985) si Angelica (nascuta in 1986). A divortat in 2003 si s-a recasatorit cu John Westley Walker.


Fosta principesa locuieste in SUA de mai bine de 30 de ani, iar in urma cu cativa ani a fost arestata, alaturi de sotul sau, John Walker, fost ajutor de serif, sub acuzatia ca a organizat pariuri ilegale, lupte ilegale de cocosi si ca a conspirat pentru a incalca legislatia cu privire
la protectia animalelor.

 

 

 

Familia Walker a fost arestata in 2013, dupa ce autoritatile au descoperit ca a organizat cel putin 10 lupte de cocosi intr-o magazie aflata pe o proprietate a lor din Oregon. Anchetatorii au declarat ca spectatorii plateau fiecare cate 20 de dolari ca sa vada lupta de cocosi, care aveau legate cutite de picioare.

In general, la fiecare lupta erau peste 100 de spectatori si cuplul facea bani si din vanzarea de alcool la astfel de evenimente. Cei doi si-au recunoscut vina, au fost judecati si, in 2014 au primit verdictul: 3 ani sub supravegherea unui judecator federal si au platit despagubiri de 200.000 de dolari statului american. Judecatorii i-au permis totusi principesei ca in perioada controlului judiciar sa poata calatori in strainatate dupa ce avocatii ei au explicat ca tatal sau,  regele Mihai, are probleme de sanatate iar printesa ar dori sa-l viziteze mai des.


Nu a fost insa cazul de vizite la tatal sau, pentru ca Familia Regala a considerat ca Principesa Irina a facut de rusine numele, asa ca a fost exclusa din familie si i-au fost retrase atat drepturile succesorale la tron dar si titulatura oficiala. Nu numai ea a fost renegata de Familia Regala ci si cei doi copii ai sai: Mihai si Angelica.
Irina nu a fost lasata sa vina nici macar la inmormantarea mamei sale, Regina Ana, asa ca e foarte probabil ca ea sa nu fie prezenta nici la cele ale regelui. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Povestea incredibila de iubire dintre Regele Mihai si Regina Ana - cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies