Finala Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Cine a câștigat marele premiu

Finala Bravo, ai stil! Celebrities
Finala Bravo, ai stil! Celebrities concurente

Sâmbătă, 19 decembrie, începând cu ora 20.00, are loc finala Bravo, ai stil! Celebrities. Iată care sunt cele șase concurente care se luptă pentru marele premiu

Finala Bravo ai stil Celebrities. După luni întregi de emoții, telespectatorii vor afla care este cea mai stilată vedetă din România și cine merită coroana pentru acest sezon plin de orgolii.

Câștigătoarea Bravo ai stil Celebrities, aleasă în direct

Câștigătoarea din sezonul 6 va fi desemnată în urma voturilor telespectatorilor.

Cele șase concurente rămase în concurs își dispută coroana pentru cea mai stilată celebritate din România.

Doar una dintre el va pleca acasă cu marele premiu, în valoare de 100000 de lei, precum și cu aprecierea publicului pentru că a ales de-a lungul sezonului cele mai frumoase ținute.

Finaliste Bravo, ai stil! Celebrities: Deea Codrea

Cele șase celebrități au fost cuprinse de emoții și nu au ezitat să și le exprime. „Tremur și nu mi-e frig", a declarat emoționată Deea Codrea despre marea finală.

Citeste si: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, prima reacție după scandalul cu Dorian Popa: „Eu nu vreau să moară nimeni”

Finaliste Bravo, ai stil! Celebrities: Andreea Tonciu

Nici Andreea Tonciu nu s-a lăsat mai prejos, și, chiar înainte de marea finală, le-a spus celor care au ținut cu ea pe parcursul întregului sezon că a lăsat totul pentru acest concurs și că și-ar dori ca publicul să o aleagă pe ea.

„M-am pregătit enorm, multe repetiții pentru că vreau să surprind, vreau ca totul să iasă ca la carte exact cum mi-am propus, să nu îmi dezamăgesc publicul. Nimeni nu se va aștepta să abordez un astfel de concept în Marea Finală, va fi o surpriză pentru toți! Emoțiile sunt mari, dar de-abia aștept!”, a dezvăluit Andree Tonciu despre marea finală.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Finaliste Bravo, ai stil! Celebrities: Theo Rose

Cea de-a treia concurentă din finală, Theo Rose, a avut un sezon de excepție. Pe lângă faptul că a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente și a reușit de multe ori să susprindă juriul cu alegerile sale, tânăra a avut parte și de o serie de colaborări extrem de frumoase, care au adus-o în primele locuri din trending pe Youtube.

Citeste si: Andreea Tonciu, în stare de șoc din cauza Alexandrei Ungureanu, înainte de marea finală Bravo, ai stil! Celebrities

Alexandra Ungureanu, printre concurentele preferate ale publicului

Alexandra Ungureanu a reușit să fie surpriza sezonului Bravo, ai stil! Celebrities și de multe ori, a primit steluțe de la jurați. De aceea, artista a decis în fiecare săptămână să se autodepășească, așa că eforturile sale nu au fost în zadar.

Finaliste Bravo, ai stil! Celebrities: Alexandra Ungureanu

„Pentru că mi-ai demonstrat în aceste luni o valoare umană incredibilă, lăsând la o parte abilitățile tale stilistice care sunt 10 clase peste majoritatea abilităților similare din industria în care activezi, mi-ai demonstrat că ești o femeie cu bun simț, că ești o femeie puternică, seducătoare, rafinată, glamuroasă, o femeie care știe să argumenteze, care are referințe și ce contează cel mai mult pentru mine, educație.

Finala Bravo, ai stil! Celebrities
Finala Bravo, ai stil! Celebrities, cine sunt cele 6 concurente[Sursa foto: Facebook]

Tu ești pentru mine marea câștigătoare Bravo, ai stil! Celebrities. Și dacă pleci tu, pleci cu mine de mână. Îți promit aici, în fața tuturor”, a spus Maurice Munteanu despre Alexandra Ungureanu în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Finaliste Bravo, ai stil! Celebrities: Oana Radu

Nici Oana Radu nu a fost o prezență care să treacă neremarcată. După ce a slăbit zeci de kilograme, Oana Radu a avut curajul să îmbrace ținute îndrăznețe și în care s-a simțit puternică.

Finaliste Bravo, ai stil! Celebrities: Cristina Șișcanu

Deși a intrat mai târziu în concurs, Cristina Șișcanu a reușit rapid să devină una dintre preferatele publicului, așa că s-a aflat în ultimele luni în atenția publicului datorită ținutelor, dar și a declarațiilor sale spumoase.

Nu ratați finala Bravo, ai stil! Celebrities 2020, unde vom afla împreună în direct cine a câștigat trofeul.

Iată și primele imagini din finală, precum și cum va arăta coroana pe care o va primi câștigătoarea:



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Andreea Tonciu, în lacrimi înainte de marea finală Bravo, ai stil! Celebrities: „Am lăsat totul pentru acest concurs”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies