Finala Chefi la Cuțite: s-a aflat cine este marele câștigător! Sezonul 8 a fost câștigat de Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru?

cine castiga chefi la cutite
Cei trei jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu.

Marele câștigător de la Chefi sezonul 8 se va afla chiar în această seară, pe 16 decembrie 2020. Fanii și-au susținut favoritul, iar acum sunt curioși dacă în finala Chefi la Cuțite premiul întâi va fi câștigat de Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru.

Finala Chefi la Cuțite va avea loc astăzi, pe 16 decembrie 2020, iar cu doar câteva ore înainte de difuzarea show-ului, se pare că am aflat cine a plecat acasă cu trofeul. Telespectatorii și fanii emisiunii se întreabă cine va câștiga: Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru, iar noi avem răspunsul!

După ce mai multe fotografii au apărut pe rețelele de socializare, se pare că internauții intuiesc cine va fi marele câștigător de la Chefi sezonul 8, iar răspunsul te va lua prin surprindere! Deși a fost susținută întru totul de mentorul său, nu foarte multe persoane

ar fi văzut-o pe ea câștigătoare. Mulți dintre internauți nu credeau că superba brunetă va intra nici în finală, dar iată că aceasta a demonstrat pe parcursul competiției că este pregătită de orice.

Citeste si: Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2020? Un concurent s-a dat de gol că a primit marele premiu al sezonului 8?

Finala Chefi la Cuțite are loc pe 16 decembrie 2020- mai sunt câteva ore!

Dintre cei 21 de concurenți de la Chefi la Cuțite sezonul 8 în semifinală au rămas mai puțin de jumătate. Nouă concurenți au luptat pentru un loc în marea finală, iar cei trei care s-au calificat sunt Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru. Acum tinerii se luptă pentru un titlu care îi va propulsa în domeniu și care le va atesta cunoștințele și talentul dobândite în ani întregi de muncă.

Finala chefi la cutite
Dupa numeroase dezbateri, s-a decis! Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru sunt cei trei finaliști de la Chefi la Cuțite.[Sursa foto: Facebook Chef la Cuțite]

După zile întregi de casting și de încercări asidue de a ocupa un loc în cadrul Chefi sezonul 8, Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales „soldații” cu care aveau să lupte în adevărate războaie culinare. Timpul s-a scurs, iar finala Chefi la Cuțite se va isputa în doar câteva ore!

Marele câștigător Chefi la Cuțite s-a aflat cu doar câteva ore înainte de marea finală! Iată cine este!

Fără probleme, Roxana Blenche este primul concurent ajuns în finala Chefi sezonul 8. Tânăra a fost urmată de Ionuț Belei, al doilea dintre cei trei finaliști Chefi la Cuțite. Din nefericire, însă, punctul culminant a fost atins atunci când Gina Pistol, superba prezentatoare a emisiunii, a mărturisit că cel de-al treilea concurent trimis în finala emisiunii va fi dezbătut între Maria Șandru și Paul Maxim.

Citeste si: Finala Chefi la Cuțite: cine este Roxana Blenche de la Chefi sezonul 8? Ea este favorita lui chef Florin Dumitrescu!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Chefi la cutite sezon 8
Gina Pistol, prezentatorul emisiunii Chefi la Cuțite, a anunțat și cel de-al treilea finalist, după un val de emoții![Sursa foto: Facebook Chef la Cuțite]

Cei doi au obținut punctaje egale și, după moment întregi de gândire, Chefi Florin Dumitrescu a decis ca Maria Șandru să fie ultima persoană din finala Chefi la Cuțite. Astfel, cei trei se vor lupta pentru marele titlu în finala Chefi la Cuțite 2020 care va avea loc astăzi, 16 decembrie 2020.

Cine au fost concurenții de la Chefi la Cuțite sezonul 8?

În lupta acerbă pentru marele trofeu al emisiunii Chefi la Cuțite 2020, Sorin Bontea a condus echipa dungilor și a ales să-i aibă alături pe: Vlăduț Manoliu, Roxana Vasile, Adrian Luca, Silviu Costan (Foca), Romică Romașcu, Maria Șandru și Ionuț Belei, cuțitul de aur.

Florin Dumitrescu, liderul bulinelor, a ales pentru Chefi sezonul 8 să lupte cu: Zannidache Edmond Hubert, Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Adina Lavinia Szekely, Claudia Radu, Vincent Lointier și Alberto Chelu, cuțitul de aur.

Cătălin Scărlătescu i-a condus pe bucătarii în carouri și a luptat alături de: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Cătălin Rizea, Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Roxana Blenche, Paul Maxim și Cristian Boca, cuțitul de aur.

Cine este marele câștigător Chefi la Cuțite sezonul 8? EA e favorita publicului!

Favorita lui Florin Dumitrescu, Roxana Blenche, a postat o serie de fotografii în mediul online, iar fanii s-au gândit imefiat că EA este câștigătorul Chefi la Cuțite, încoronat în această seară, pe 16 decembrie 2020. În fața adversarilor săi, Roxana Blenche are un foarte mare avantaj, și anume participarea la alte cooking show-uri naționale și internaționale.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de Chefi Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, a explicat Roxana Blenche de la Chefi sezonul 8.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Câștigător chefi la cutite
Roxana Blenche nu este doar favorita lui Chef Florin Dumitrescu, ci și favorita publicului.[Sursa foto: Facebook Roxana Blenche]

A început să gătească în facultate, la îndemnul surorii sale, iar ulterior a povestit că a cunoscut succesul cu multă trudă, mult exercițiu și un strop de talent.

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist.

 Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas.”, a dezvăluit favorita lui Chefi Florin Dumitrescu, juratul de la Chefi la Cuțite.

Kani, un fost concurent de la „Chefi la Cuțite” care a demonstrat că pe lângă meseria pe care o practică, cea de frizer, reușește să fie și un bucătar iscusit, a transmis în urmă cu doar câteva ore un mesaj emoționant de susținere, pentru colega sa, Roxana Blanche, pe care și-o dorește câștigătorul Chefi la Cuțite 2020.

”Mulțumesc @chefflorindumitrescu pentru că mi-ai dat șansa să trăiesc toate aceste clipe minunate!! Felicitări @roxanablenche pentru finală ❤️ @bocacristian1 tu pentru noi ești al treilea finalist 🙏🏼”,  a transmis tânărul, pe pagina sa de Instagram.

Tu ce părere ai? Roxana Blanche va fi marele câșigător Chefi la Cuțite, încoronat în finala Chefi sezon 8 din această seară?



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies