FINALA EXATLON. Ionut Sugacevschi, povestea din spatele RAZBOINICULUI! A povestit, in lacrimi, cum a dormit pe strazi alaturi de oamenii strazii

FINALA EXATLON. Ionut Sugacevschi, povestea din spatele RAZBOINICULUI! A povestit, in lacrimi, cum a dormit pe strazi alaturi de oamenii strazii
FINALA EXATLON. Ionut Sugacevschi, povestea din spatele RAZBOINICULUI! A povestit, in lacrimi, cum a dormit pe strazi alaturi de oamenii strazii

 

Ionut Sugacevschi, finalistul din echipa Razboinicilor, are o poveste impresionanta. Sportivul a povestit care a fost cel mai greu moment din viata sa.

 

"Eu nu vin cu o lectie invata. Am fost intrebat intr-o arena care a fost cel mai greu moment din viata mea. Am plecat de acasa cu un ghiozdan in spate. Am plecat de acasa in Ibiza.

Suna frumos. Eram cu el in fata blocului si am plecat amandoi la drum. Eu nu stiam bine spaniola, el stia. Am plecat doar cu banii de drum. Am ajuns in Ibiza, in port, doar cu 50 de centi. Nu stiam ce sa facem. Am zis sa dam cu banul. Stanga sau dreapta. A picat la stanga. Acest lucru m-a marcat si m-a facut sa fiu mai ambitios in viata.
Am auzit de o fundatie unde puteam sa dormim si sa mancam. Nu aveam nimic. Trebuia sa facem cumva sa traim, ne-am chinuit foarte mult. 

 

La fundatie nu aveam unde sa dormim, nu aveau locuri. Tin minte ca am dormit printre oamenii strazii, dormeam pe cartoane, ne incalzeam, el dormea in spate si imi sufla in ceafa, ne incalzeam. Doua saptamani am stat asa.

La un moment dat am gasit o masina parasita si ne-am adapostit acolo. Mancam o singura data pe zi. Am reusit sa ne gasim ceva de facut. Imparteam pliante pentru 20 de euro pe zi. Stangeam acei bani sa ne putem face un CV. Am tras din greu o saptamana. Ne-a ajuntat un roman sa ne facem un CV. Nu am renuntat. La un moment am vazut un aprozar. Intamplarea a facut ca acolo sa lucreze o romanca.
Am lasat acel CV. Doamna de la aprozar mi-a zis ca sotul lucreaza pe camp. Ne-am dus acolo si munceam din greu. A fost foarte greu. Toata lumea stia ca sunt bine. Am tras pentru ei. Primul salariu l-am trimis acasa", a declarat Ionut Sugacevschi in marea finala Exatlon Romania. 

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Vladimir Draghia a spus ce va face cu banii castigati in FINALA EXATLON!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies