Finalul primului sezon “Mireasa din Istanbul”, podium pentru Kanal D

Finalul primului sezon “Mireasa din Istanbul”, podium pentru Kanal D
Finalul primului sezon “Mireasa din Istanbul”, podium pentru Kanal D

#De saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari productia fenomen “Steaua sufletului”
 
Aseara, ultimul episod din primul sezon al serialului “Mireasa din Istanbul” a pozitionat Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania.
Potrivit datelor furnizate de Kantar Media, serialul turcesc a clasat statia pe locul secund, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si in randul populatiei de la orase.
Ultimul episod al acestui sezon a fost urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor doua ore, de aproape un milion si jumatate de fani. In minutul de maxima audienta, atins spre finalul episodului, la 21:50, peste un milion si jumatate (1.742.000)
de romani urmareau cu sufletul la gura frumoasa poveste de iubire intre Sureyya si Faruk.
Aseara, in intervalul 20:00 – 22:00, Kanal D a inregistrat 8,1% rating si 16,5% cota de piata, pe targetul National, si 6,6% rating si 13,8% cota de piata, pe targetul All Urban.
Incepand de saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, Kanal D va difuza in continuare serialul care a cucerit deja inimile romanilor, “Steaua sufletului”!


Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies