Firea: Din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală

Firea: Din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală
Firea: Din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă că din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală.

”De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, grădinile publice- inclusiv grădina zoologică-, şi cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost şi votat, în cadrul şedinţei de azi a Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă. Le mulţumim tuturor colegilor din prefectură, primarii de sector, poliţie, jandarmerie, ambulanţă şi celelalte instituţii deconcentrate, membre ale acestui for”, anunţă Firea pe Facebook.

Citeste si: Scandal la Târgoviște, după ce un reprezentanții unui hotel țin încuiați în camere persoane venite din străinătate

Ea le cere bucureştenilor să evite zonele aglomerate, să păstreze distanţa socială, să se spele des pe mâini şi să se dezinfecteze. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Stare de alertă 15 mai 2020. Tot ce trebuie să ştii: măsuri şi reguli

Din 15 mai, restricţiile impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19 vor fi relaxate, în baza unei legi aflate în procedură de urgenţă în Parlament, lege care conţine prevederi referitoare la reguli care trebuie respectate în contextul instituirii stării de alertă.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, veste bună în plină pandemie! Noua schemă de tratament pentru coronavirus funcționează de minune. Ce presupune medicamentația



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies