Fiul actorului Ilarion Ciobanu divorțează după 14 ani de căsnicie. Care e motivul principal

Fiul actorului Ilarion Ciobanu divorțează după 14 ani de căsnicie. Care e motivul principal
Fiul actorului Ilarion Ciobanu divorțează după 14 ani de căsnicie. Care e motivul principal

Fiul actorului Ilarion Ciobanu divorțează după 14 ani de mariaj.

Ioachim Ciobanu, în vârstă de 40 de ani, fiul celebrului actor Ilarion Ciobanu, actor și regizor, divorțează după 14 ani de mariaj. Dacă în planul profesional, balanța este în picioare, în planul familial are parte de un dezechilibru total.

După o căsnicie de 14 ani, căsnicie în urma căreia a rezultat și un copil, o fetiță, Ioachim Ciobanu și soția sa, Nicoleta, au decis să pună punct relației.

Și micuța lor își dorește să devină actriță.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„De câteva luni, Kim și Nicoleta s-au despărțit oficial, dar ei nu se mai înțelegeau de câțiva ani buni. De câte ori te duceai la ei în vizită, îi auzeai certându-se. Unul dintre motivele certurilor era că ea a început să aibă «figuri» de mare actriță și de atunci a început să neglijeze relația cu soțul ei.

Petrecând, în schimb, cam mult timp cu prietenele și cu prietenii, în loc să aibă grijă de familie și de soț. Singurele momente când ei mai discută normal sunt atunci când vorbesc despre fetița lor”, a dezvăluit un prieten al cuplului pentru Cancan.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies