Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru Anamaria Prodan: „Este ca a doua mamă”

Luca Reghecampf, despre relația cu Anamaria Prodan
Luca Reghecampf, despre relația cu Anamaria Prodan

Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie, are un mesaj special pentru impresară!

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, are un mesaj în cartea lansată recent de Anamaria Prodan în care vorbește despre relația pe care o are cu agentul FIFA. Băiatul spune că o consideră a doua mamă și că l-a ajutat de fiecare dată când a avut nevoie, contrar spuselor Marianei Pfeiffer.

Citeste si: Jador, adevăratul motiv pentru care nu a venit la botezul organizat de Culiță Sterp: „Am văzut foarte multe bârfe...”

Luca Reghecampf, despre relația cu Anamaria Prodan
Luca Reghecampf, despre relația cu Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Luca, fiul lui Reghecampf, despre relația cu Anamaria Prodan

După ce Anamaria Prodan a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf, au existat și câteva schimburi de replici între impresară și fosta soție a antrenorului de fotbal și anume Mariana Pfeiffer. La mijloc între cele două femei nu a fost altcineva decât Luca, fiul cel mare al lui Reghe din prima căsătorie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ulterior, sexy-impresara a vorbit despre tânăr, în cadrul unei emisiuni televizate. Anamaria Prodan mărturisea atunci că a avut mare grijă de băiat și că îl va considera întotdeauna propriul copil. Mai mult, acesta spunea că i-a cumpărat și o mașină scumpă băiatului, însă Mariana Pfeiffer nu a recunoscut acest lucru.

Citeste si: Anamaria Prodan, decizie radicală în divorțul de Laurențiu Reghecampf: „L-am șters cu buretele!”

Luca Reghecampf, despre relația cu Anamaria Prodan
Luca Reghecampf, despre relația cu Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

De curând, agentul FIFA a lansat două cărți autobiografice, una dintre ele fiind dedicată chiar mamei sale, Ionela Prodan. În cartea sa, intitulată „Da, sunt cea mai bună!” a povestit despre Luca și cum l-a cunoscut.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, povestește impresara în cartea ei.

Luca Reghecampf a vorbit și el, la rândul lui, despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan. Așadar, în cartea lansată de impresară, băiatul spune că o consideră a doua mamă și că se înțelege de minune cu ceilalți trei copii și anume Bebeto, Sarah și Rebecca.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți.

Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris în cartea „Da, sunt cea mai bună!”, potrivit Fanatik.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

George Hora și iubita lui s-au căsătorit! Primele imagini de la marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies