Fiul jurnalistului Dorin Chioțea, implicat într-un grav accident rutier: „Covid-ul își cere tributul”

Fiul lui Dorin Chioțea
Fiul lui Dorin Chioțea, accident rutier

Dorin Chioțea a dezvăluit pe contul său de socializare ce s-a întâmplat și cum a

Momente cumplite pentru jurnalistul Dorin Chioțea. Fiul său cel mic a suferit un grav accident rutier, iar jurnalistul este de-a dreptul devastat.

Jurnalistul și-a strigat durerea pe contul său de socializare, după ce echipajul ambulanței a ajuns abia după 26 de minute. În plus, Dorin Chioțea a postat și o imagine tulburătoare cu băiețelul în vârstă de numai patru ani, întins pe caldarâm.

Citeste si: Actrița Draga Olteanu Matei a murit. Ce spun medicii!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„CoViD-ul își cere tributul în multe minute. 26 de minute a durat de la apel 112 până a venit echipajul (de la Otopeni!), dar avem noroc de oameni dedicați și o ambulanță complet dotată.

Poliția a venit în 45 sec. În 2 minute erau 3 echipaje. De 20 minute, fiul meu cel mic zace accidentat grav pe caldarâm și SMURD NU MAI VINE!”, a spus Chioțea pe contul de Facebook. După câteva minute, Dorin Chioțea a venit cu o precizare: „UPDATE 19.38 au ajuns”.

Dorin Chiotea
Dorin Chiotea, dezvăluiri sfâșietoare despre fiul său[Sursa foto: Facebook]

Fiul lui Dorin Chioțea urmează să fie operat

Jurnalistul a intervenit în cadrul unei emisiuni, unde a povestit despre accidentul fiului său Victor, în vârstă de 4 ani.

Băiețelul este cel mai mic dintre cei trei copii, iar în curând urmează să fie operat.

Citeste si: Soția lui Șerban Copoț a devenit mamă pentru a treia oară: „Suntem tare mândri de tine”

„Viața ți se poate schimba de-a dreptul dramatic într-o secundă. Este o luptă a medicilor pentru băiețelul nostru cel mic. A fost o neatenție, l-a lovit o mașină.

Are niște fracturi. Ideea este că până a venit ambulanța au trecut 26 de minute. Nu aș găsi o vină. Pur și simplu am discutat cu doctorii de pe mașină, mi-au spus că veneau de la Otopeni, mașinile sunt prinse în epidemia de Covid. Pur și simplu nu există mașini, nu există doctori suficienți. Nu ai cum să faci față. Au fost cele mai grele minute din viața mea cu copilul pe caldarâm, pe care nu puteam să îl mișc.
Nu ai voie să îl miști pentru că nu știi ce fel de traumatisme are. Are multiple fracturi. M-am bucurat că i-am auzit vocea când a început să plângă. 26 de minute este enorm, dar nu sunt salvări. Copilul va fi operat mâine. E o situație serioasă”, a declarat Dorin Chioțea pentru România TV.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl ei a murit din cauza Covid-19

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies