Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dezvăluiri despre tatăl său: „M-a trimis acasă. Am suferit”

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dezvăluiri despre tatăl său: „M-a trimis acasă. Am suferit”
Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, dezvăluiri despre tatăl său: „M-a trimis acasă. Am suferit”

Ce s-a întâmplat cu artistul.

Radu, fiul lui Ștefan Bănică, a început să calce pe urmele tatălui său. Copilul cel mare al artistului este îndrăgostit de teatru, deși de multe ori numele Bănică i-a adus și dezavantaje.

Într-un interviu, Radu a vorbit despre momentul în car ei-a spus tatălui său că vrea să urmeze acest drum, iar acum este unul dintre personajele principale în piesa: „Totul în grădină”. Tatăl său nu a fost prea fericit să afle despre cariera fiului său.

Citeste si: Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Citeste si: Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr pentru prima oară. Nu apare în public decât foarte rar!

Radu Bănică, îndrăgostit de teatru

„În clasa a IX-a, la începutul liceului. Nu a fost o discuție de genul: “Să stăm jos, am să îți spun ceva între patru ochi!”. I-am spus pur și simplu: „Eu asta vreau să urmez”.

El nu a fost convins de la bun început, nici acum nu cred că e convins. Dar nu aș renunța pentru nimic în lume la această meserie”, a dezvăluit Radu pentru libertatea.ro.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Acesta a mai dezvăluit că și tatăl său este extrem de exigent și că i-a arătat acest lucru în cadrul concertelor de Crăciun.

„Și în această piesă de teatru sunt unii care spun că joc datorită tatălui meu, că tot ce fac e datorită lui, dar nu este așa. De exemplu, în 2012 am avut ocazia să am un moment cu tata la Sala Palatului, în concertele lui de Crăciun.

Am dat atunci un casting, alături de alți copii, și nu m-a luat de la început. M-a trimis acasă după ore întregi de repetiții. Am suferit, îți dai seama! După aceea, până la urmă, m-a chemat. Erau vreo 5 concerte atunci și mi-a spus: “Bine, în primul concert o să fii tu, pentru că ai muncit și meriți, însă, în celelalte spectacole, va fi celălalt băiat, care e mai potrivit pentru momentul respectiv!”.
Și primul concert l-am făcut eu, a fost minunat. La al doilea concert a fost celălalt băiat, apoi, pentru că am dovedit că puteam să mă descurc mai bine decât celălalt, tata m-a luat pe mine pentru celelalte 3 concerte, câte mai rămăseseră
, a mai dezvăluit adolescentul în cadrul aceluiași interviu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum arată femeia care l-a făcut tată pe Ștefan Bănică Jr pentru prima oară. Nu apare în public decât foarte rar!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies