Flavia Mihăşan, prima apariţie la un eveniment de când s-a aflat ca e însărcinată. Uite cine este tatăl copilului frumoasei blonde

Flavia Mihăşan, prima apariţie la un eveniment de când s-a aflat ca e însărcinată. Uite cine este tatăl copilului frumoasei blonde
Flavia Mihăşan, prima apariţie la un eveniment de când s-a aflat ca e însărcinată. Uite cine este tatăl copilului frumoasei blonde

Flavia Mihăşan, cine este tatal copilului ei? Vedeta are o relaţie de câteva luni cu un dansator.

 

Frumoasa Flavia Mihăşan a fost întrebată, la începutul anului, dacă şi-ar dori un copil. Spre surprinderea tuturor celor care n-ar fi vazut-o în rolul de mămică, "matinala" a răspuns încântată că da şi că abia aşteaptă să cumpere hăinuţe pentru copii.

 

Ei bine, la începutul lunii noiembrie a venit şi bomba. Deşi puţini ştiau că "vecina" lui Dani şi a lui Răzvan Simion are o relaţie serioasă, aceasta a anunţat că este însărcinată.

 

Radioasă, vedeta abia aşteaptă să trăiască experienţa maternităţii şi este pregătită sufleteşte să-şi întemeieze o familie.

 

 

 

În urmă cu două zile, protagonista noastră a fost prezentă la Gala TV Mania, unde emisiunea care a făcut-o celebră a obţinut un premiu important.

 

Cum era de aşteptat, toate privirile au fost aţintite asupra ei, viitoarea mămică fiind într-adevăr o apariţie.

Flavia nu s-a îngrăşat deloc şi are acea frumuseţe aparte a femeilor însărcinate, pe care cunoscătorii o observă de la o poştă.

Cine este tatăl copilului Flaviei Mihăşan?

Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!', potrivit unor surse din apropierea lor. S-au plăcut foarte tare şi se pare că formează un cuplu de ceva timp.

Marius Moldovan are 27 de ani şi este actor, fotomodel şi dansator profesionist.

Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

 

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale". 

Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

O zodie se desparte de Crăciun, alta îşi schimbă viaţa - HOROSCOP MINERVA. Cele mai ghinioniste zodii în această IARNĂ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies