Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India! Cine este femeia pentru care a dat-o uitării pe Dori: „Mă face să fiu dependent de ea”

Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India! Cine este femeia pentru care a dat-o uitării pe Dori: „Mă face să fiu dependent de ea”
Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India! Cine este femeia pentru care a dat-o uitării pe Dori: „Mă face să fiu dependent de ea”

Fostul concurent din Casa Iubirii este din nou îndrăgostit! Tânărul și-a găsit o parteneră și a dat-o uitării pe Dori

Flaviu Jucu, unul dintre cei mai apreciați foști concurenți de la „Casa Iubirii” a plecat din nou în India, acolo unde își împlinește marele vis, acela de a deveni model internațional. De curând, tânărul a acordat un interviu în care a vorbit despre întâmplările trăite, dar și noile cuceriri.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian! Cu ce ar fi minți-o concurentul: „Totul a plecat de la faptul că l-am idealizat”

Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India!
Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India![Sursa foto: Instagram]

Flaviu Jucu, îndrăgostit până peste cap de o rusoaică

Recunoaște că i se face dor de atmosfera din emisiune, însă Flavius este în prezent atras de o rusoaică pe care a cunoscut-o chiar în India. Tânărul a plecat din „Casa Iubirii” pentru că îl aștepta un proiect de succes, iar acum pare mai fericit ca niciodată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am și un crush aici, am cunoscut multe fete, nu o să îmi fac relație aici, mă distrez, dar fata asta mă face să mă gândesc la ea.

E genul de fată, care, dacă aș fi cu ea, mă face să fiu dependent de ea. Eu nu vreau asta, nici ea pentru că și ea e tot cu munca aici. E rusoaică, are ochii alună.

Are vibe-ul ăla care îmi place mie, dar nu știu, ne-am văzut doar la câteva petreceri. Am mai avut câteva aventuri cu niște prietene din India. Am 24 de ani, cu siguranță în următoarea mea relație vreau să fac ceva super serios.
Dar mă gândeam cât stau aici că nu s-ar merita să îmi dau energia pe cineva, poate o iubesc, ea pleacă în altă lume, eu la fel, chiar nu vreau să sufăr."
, a declarat Flavius pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Discuții aprinse între Maria și Dragoș în Casa Iubirii. „Mă duc acasă!”

Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India!
Flavius Jucu de la „Casa Iubirii” s-a îndrăgostit în India![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Flavius și Dori au format un cuplu în „Casa Iubirii”

Despre relația dintre Flavius și Dori nu s-a mai auzit nimic de când tânărul a decis să plece în India, însă acum lămurește întreaga situație. Fostul concurent de la emisiunea matrimonială spune că mai există încă sentimente între el și frumoasa blondină.

„Este și ea matură. Cred că s-a întâlnit și ea cu cineva prin București.

Plus, nu e ca și cum am avut nu știu ce relație, da, ne-am sărutat. Vrea să îi transmit lui Dori că o salut și o pup și sper că e fericită. Oricum ne vedem când vin în București, asta nu cade. Că e prietenie, că e prietenie cu beneficii, că e o relație, nu contează. Când am ajuns aici, eu am mai vorbit cu ea primele două săptămâni, doar că e și ea în București e distrează”, a mărturisit Flavius.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies