Florentina, fosta iubită a lui Livian, mesaj zguduitor după ce a fost părăsită de "lup": „Știi când este timpul să pleci...”

Fosta iubită a lui Livian
Fosta iubită a lui Livian, mesaj după despărțire

Ce a transmis fosta iubită a lui Livian la scurt timp după ce fiul lui Nelson Mondialu a dezvăluit că s-a despărțit de ea, spre surprinderea tuturor.

La doar o zi după ce Livian a anunțat despărțirea de Florentina Neagu, tânăra a avut o reacție neașteptată. Cei doi și-au spus adio, după numai câteva luni de relație.

Livian a anunțat despărțirea de Florentina printr-o postare făcută pe Instagram.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, apariție neașteptată după vizita la Cluj: „Ești însărcinată?!”

„După câteva luni pline de controverse și speranță...Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse...”, este mesajul postat de Livian Pop, la secțiunea de stories de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Livian a decis să șteargă imediat fotografiile cu Florentina, iar tânăra i-a urmat exemplul.

Mesajul cu subînțeles al Florentinei Neagu

La scurt timp după ce Livian a postat mesajul, Florentina nu s-a lăsat mai prejos și a ripostat, transmițând și ea un mesaj printr-o postare pe rețelele de socializare.

Acest mesaj apare la fix o săptămână după ce Florentina s-a filmat cu nasul bandajat, iar Livian a spus că „am rupt-o cu bătaia”.

„Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora despre tine pe frunte, să fii capabil să le spui oamenilor care merită să ”f**k off, să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat.”,

se arată în postarea Florentinei.

Fosta iubită a lui Livian
Fosta iubită a lui Livian, mesaj după despărțire[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp, tânăra a revenit cu un alt mesaj:

Fosta iubită a lui Livian
Fosta iubită a lui Livian, mesaj pentru tânăr[Sursa foto: Instagram]

„Aleargă după visurile tale, chiar dacă nu le atingi, măcar slăbești”, a mai scris Florentina pe contul său de Instagram, fiind un mesaj cu subînțeles, probabil, tot pentru bărbatul căruia i-a dăruit tot timpul său în ultima perioadă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ella de la Puterea dragostei a petrecut noaptea cu Costin Gheorghe

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies