Florentina, iubita lui Livian de la "Puterea Dragostei", despre Bianca Comănici: "Am ignorat multe lucruri"

Florentina, iubita lui Livian de la
Florentina, iubita lui Livian de la "Puterea Dragostei", despre Bianca Comănici: "Am ignorat multe lucruri"

Iubita lui Livian de la "Puterea Dragostei" vrea să-i asigure pe toți că ea și iubitul ei sunt încă împreună.

În ultimele zile, Florentina, iubita lui Livian de la "Puterea Dragostei", a continuat să posteze fotografii cu ea și fiul lui Nelson Mondialu pentru a-i asigura pe fani că sunt încă împreună, mai ales că s-a zvonit că și-au spus „adio”, fix în perioada în care Bianca Comănici era în Cluj.

Florentina, iubita lui Livian, decisă să-ș apere relație

Iubita lui Livian continuă să-i asigure pe fani că ea și fiul lui Nelson Mondialu sunt încă împreună.

Deși fostul concurent de la "Puterea Dragostei" nu a mai oferit niciun detaliu legat de relația cu Florentina, internauții au crezut că în joc a intrat și Bianca Comănici, fosta lui iubită.

Citeste si: Roxana Buzoiu se întoarce la "Puterea Dragostei"?!

Florentina își apără relația cu orice preț și postează în continuare poze cu ea și Livian, în ciuda știrilor care se vehiculează, cum că cei doi s-ar fi despărțit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Toată confuzia s-a produs atunci când Bianca Comănici a dat de înțeles că a luptat pentru o iubire, iar fanii au crezut că bruneta ar fi încercat să-l recucerească pe Livian.

Citeste si: Cine este Mario, noul concurent de la Puterea dragostei! Bărbatul le-a jignit grav pe fete: „Niște depravate...”

”Este vorba despre o dragoste, o dragoste imposibilă. Eu vreau să cred că este un sfârșit pentru mine, nu știu dacă este sfârșit și pt altă persoană, dar pentru mine da. În ultima vreme nu m-am concentrat pe carieră, am stat foarte mult în casă, am refuzat multe colaborări, am ales să mă ocup de mine. Nu m am focusat pe ce am avut de făcut. Am ingnorat multe lucruri pentru că nu mă puteam concenta, nici acum nu mă pot concenta.

Trebuie să prind puteri să mă ridic. O vreme mi-a fost ușor, m am legat de niște lucruri care poate că nu erau adevărate, îmi băgăm în minte niște lucruri doar că să mi treacă”, a declarat Bianca Comănici.

Citeste si: Andreea de la "Puterea Dragostei", scrisoare emoționantă pentru Cristian Marinescu: "Mi-aș fi dorit un bărbat..."

Cu toate că eventimentele din ultimele zile i-au indus în eroare pe fanii foștilor concurenți de la "Puterea Dragostei", Florentina asigură că ea și Livian sunt încă împreună și că dragostea

lor rezistă oricăror impedimente.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Mario, noul concurent de la Puterea dragostei! Bărbatul le-a jignit grav pe fete: „Niște depravate...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies