Florentina Opris arata fabulos la 50 de ani!

Florentina Opris arata fabulos la 50 de ani!
Florentina Opris arata fabulos la 50 de ani!

 

Rasfat curat, zilele acestea pentru Florentina Opris. Cu cateva zile inainte de a implini 50 de ani, prezentatoarea emisiunii "Sport, dieta si o vedeta", de la Kanal D, a plecat intr-un concediu de vis, in Turcia.

 

Anul acesta, Florentina Opris a ales ca destinatie de vacanta localitatea Bodrum, cu atmosfera sa boema si elitista. Vedeta Kanal D, spune ca acest concediu a fost indelung planificat fiind o vacanta pe care si-a facut-o cadou singura, inainte de aniversarea sa din iunie, cand va implini 50 de ani!

 

“Bodrum-ul este clar cel mai bun loc pentru o vacanta de detox, buna pentru trup, minte si suflet. Am optat pentru un resort care imi ofera liniste  si confort, un resort unde ma simt ca parca as fi ajuns in Rai.

 

Nu este pentru prima oara cand aleg o vacanta la detox. De acesta data insa, am mers pe mana lui Cesar Durak, specialistul in detoxifiere, care a insistat sa aleg aceasta zona.

Si, am avut surpriza sa descopar ca intre toate centrele de detox in care am fost pana acum, de-a lungul timpului, acesta este intr-adevar de nota 10. E cel mai bun loc!”, ne-a declarat Florentina Opris.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Daniela Gyorfi a dezvaluit care sunt secretele siluetei ei perfecte

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies