Florentina Opris o demoleaza pe Nicoleta Luciu! Bruneta recomanda sa mancam o data pe zi ca sa nu ne ingrasam de Sarbatori, Florentina spune ca e o mare greseala! VIDEO EXCLUSIV

Florentina Opris o demoleaza pe Nicoleta Luciu! Bruneta recomanda sa mancam o data pe zi ca sa nu ne ingrasam de Sarbatori, Florentina spune ca e o mare greseala! VIDEO EXCLUSIV
Florentina Opris o demoleaza pe Nicoleta Luciu! Bruneta recomanda sa mancam o data pe zi ca sa nu ne ingrasam de Sarbatori, Florentina spune ca e o mare greseala! VIDEO EXCLUSIV

Se apropie, cu pasi repezi, Sarbatorile, iar femeile se gandesc cum sa procedeze ca sa nu se ingrase foarte mult in aceasta perioada. Toate vor sa savureze bucate alese, dar se tem sa nu ia in greutate.

 

Nicoleta Luciu, actrita ce tine diete de aproape 20 de ani, le recomanda femeilor sa se limiteze la doar o masa pe zi, de Sarbatori, iar asa, le asigura ca nu se vor ingrasa. “De Craciun mananc sorici, tu crezi ca ma uit la el in farfurie? Voi manca de toate, normal. Ca sa nu ne ingrasam mancam o masa pe zi, in rest rontaim morcovi, un baton cu fibre, un ceai, o cafea cu indulcitor ca-ti taie foamea si apa multa.
De obicei mesele sunt seara si te pastrezi pentru seara. Si, uite, nu ne ingrasam cu o masa pe zi”, ne-a declarat Nicoleta Luciu, recent.
##VIDEO53464##
Prezentatoarea emisiunii "Sport, Dieta& O Vedeta", de la Kanal D, Florentina Opris, “doctor in diete”, nu e decloc de acord cu propunerea Nicoletei! Ea vine si cu argumente.
“Toti avem in minte cum sa facem sa nu ne ingrasam de Sarbatori, dar mai putini aplicam.
Eu va reamintesc. Primul este sa mancam putin din fiecare. Asta e pe primul loc. Apoi, sa bem apa inainte de masa, nu in timpul mesei, sa bem bautura, dar, la fel, cu masura. Daca am pofta sa beau un pahar cu vin, il beau cu bucurie, dar nu doua. Ca deja de la doua pahare ma duc intr-o directie de ingrasare. Dulciurile, parerea mea, este sa le savuram ca o masa separata, sa nu ne repezim la dulciuri imediat dupa masa, ci sa avem o masa separata.
Si un truc pe care vi-l spun si e foarte bun: beti un pahar de apa cu lamaie, ghimbir si scortisoara. Face minuni, credeti-ma! Activeaza metabolismul, face in asa fel incat arderile sa fie mult mai rapide si nu mai lasa sa se depuna grasime. Si o sa vedeti ca o sa-mi dati dreptate. Cum sa mancam o data pe zi? Cine poate manca doar o data pe zi? Nu, nu o sa putem face asta.
Si din punctul meu de vedere e o greseala. De ce? Pentru ca, daca nuiI da de mancare organismului, el isi face rezerve si va transforma totul intr-un surplus de grasime pentru ca organismul nostru e foarte destept. Nicoleta, sorry (imi pare rau – n.r.), crede-ma!”, ne-a declarat Florentina Opris.
Vedeta a recunoscut ca si ea va savura preparate gatite de Craciun, insa cu limita.
“Ador sa mananc de Sarbatori tot ce se gateste romaneste pentru ca ma duce cu mintea in copilarie. Si am un sentiment de bine, de pace, de bucurie, cred ca toti avem sentimentul acesta. Iar pentru mine, da, Sarbatorile inseamna cozonac, sarmale, inseamna carnati, salata boeuf. Anul acesta vreau sa mananc salata boeuf”, a adaugat Florentina.

Nicoleta Luciu, actrita ce tine diete de aproape 20 de ani, le recomanda femeilor sa se limiteze la doar o masa pe zi, de Sarbatori, iar asa, le asigura ca nu se vor ingrasa.

“De Craciun mananc sorici, tu crezi ca ma uit la el in farfurie? Voi manca de toate, normal. Ca sa nu ne ingrasam mancam o masa pe zi, in rest rontaim morcovi, un baton cu fibre, un ceai, o cafea cu indulcitor ca-ti taie foamea si apa multa. De obicei mesele sunt seara si te pastrezi pentru seara. Si, uite, nu ne ingrasam cu o masa pe zi”, ne-a declarat Nicoleta Luciu, recent.

##VIDEO53464##

Prezentatoarea emisiunii "Sport, Dieta& O Vedeta", de la Kanal D, Florentina Opris, “doctor in diete”, nu e decloc de acord cu propunerea Nicoletei! Ea vine si cu argumente.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Toti avem in minte cum sa facem sa nu ne ingrasam de Sarbatori, dar mai putini aplicam. Eu va reamintesc. Primul este sa mancam putin din fiecare. Asta e pe primul loc. Apoi, sa bem apa inainte de masa, nu in timpul mesei, sa bem bautura, dar, la fel, cu masura. Daca am pofta sa beau un pahar cu vin, il beau cu bucurie, dar nu doua. Ca deja de la doua pahare ma duc intr-o directie de ingrasare. Dulciurile, parerea mea, este sa le savuram ca o masa separata, sa nu ne repezim la dulciuri imediat dupa masa, ci sa avem o masa separata. Si un truc pe care vi-l spun si e foarte bun: beti un pahar de apa cu lamaie, ghimbir si scortisoara. Face minuni, credeti-ma! Activeaza metabolismul, face in asa fel incat arderile sa fie mult mai rapide si nu mai lasa sa se depuna grasime. Si o sa vedeti ca o sa-mi dati dreptate. Cum sa mancam o data pe zi? Cine poate manca doar o data pe zi? Nu, nu o sa putem face asta. Si din punctul meu de vedere e o greseala. De ce? Pentru ca, daca nuiI da de mancare organismului, el isi face rezerve si va transforma totul intr-un surplus de grasime pentru ca organismul nostru e foarte destept. Nicoleta, sorry (imi pare rau – n.r.), crede-ma!”, ne-a declarat Florentina Opris.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vedeta a recunoscut ca si ea va savura preparate gatite de Craciun, insa cu limita. “Ador sa mananc de Sarbatori tot ce se gateste romaneste pentru ca ma duce cu mintea in copilarie. Si am un sentiment de bine, de pace, de bucurie, cred ca toti avem sentimentul acesta. Iar pentru mine, da, Sarbatorile inseamna cozonac, sarmale, inseamna carnati, salata boeuf. Anul acesta vreau sa mananc salata boeuf”, a adaugat Florentina.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies