Florentina Opris si-a sarbatorit ziua de nastere in Bulgaria, alaturi de prieteni

Florentina Opris si-a sarbatorit ziua de nastere in Bulgaria, alaturi de prieteni
Florentina Opris si-a sarbatorit ziua de nastere in Bulgaria, alaturi de prieteni

Intr-o zi atat de speciala, vedeta si-a oferit un rasfat de 5 stele

Florentina Opris, gazda emisiunii" Sport, dieta si o vedeta", difuzata la Kanal D, a descoperit, cu siguranta, secretul tineretii fara batranete. Frumoasa prezentatoare si-a sarbatorit in weekendul trecut  ziua de nastere, alaturi de prieteni, in Bulgaria, statiunea Constantin si Elena, intr-un hotel de cinci stele.  S-a bucurat de un adevarat rasfat la spa-ul acestuia, un rasfat bine-meritat de prezentatoarea si realizatoarea emisiunii “Sport, dieta si-o vedeta”.

Vedeta arata impecabil si spune ca varsta este doar un numar, important fiind sa te bucuri de toate lucrurile mici pe care viata le ofera. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

" Mi-am dorit sa ma rasfat, sa ma ocup de mine si de sufletul meu. Am facut terapii in ziua mea de nastere, am inceput cu miscare pe plaja, cu o rugaciune de recunostinta, am inotat.

Cel mai important cadou pentru mine a fost buchetul de flori, o combinatie superba de lavanda alba cu lavadnda mov, si tortul. Seara am petrecut intr-un  restaurant din hotel care avea o zona cu cascada si un minunat restaurant asiatic cu mancare sanatoasa. M-am bucurat foarte tare de vizita unor prieteni foarte buni si de o zi petrecuta pe taramul care parea rupt din alta poveste", a povestit Florentina Opris.

Pentru vedeta Kanal D, ziua sa de nastere este un moment de recunostinta pentru toate lucrurile pe care viata i le-a oferit, chiar daca au fost si momente foarte dificile. Este promotor al unei vieti sanatoase, iar telespectatorii o pot urmari in fiecare sambata, de la ora 09:45, la emisiunea "Sport, dieta si o vedeta", difuzata la Kanal D.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Gagea nu se simte bine după discuția avută cu Alexandra. Părerile sunt împărțite între concurenți. „Nici eu nu mă așteptam de la el de foarte multe chestii.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...


Cookies