Florentina și Livian de la Puterea Dragostei au luat cea mai importantă decizie! „Toată viața!”

Livian și Florentina
Livian alături de noua sa iubită, Florentina.

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei au luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul lor ca și cuplu. Iată despre ce este vorba.

În ciuda gurilor rele, se pare că Livian și Florentina trăiesc o superbă poveste de dragoste și cei doi tineri se iubesc din ce în ce mai mult pe zice trece. Se pare că Livian nu s-a lăsat afectat de toate criticile pe care i le-a adus despărțirea de Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei”, și își trăiește liniștit povestea de dragoste începută alături de actuala sa iubită, Florentina Neagu.

Citeste si: Iubita lui Livian, amenințată: „Achită datoria, că dacă nu facem urât”

Livian iubita
Livian de la Puterea Dragostei, sărut pasional cu iubita sa.

După ce în urmă cu doar câteva zile Livian de la Puterea Dragostei a anunțat că el și Florentina vor fi nașii de botez ai unui apropiat de-al cuplului, se pare că frumoșii tineri au luat o nouă decizie extrem de importantă pentru viața lor de cuplu.

Dată fiind evoluția relației lor, nu ne-am mira dacă în perioada imediat următoare am afla că fiul lui Nelson Mondialu a cerut-o în căsătorie pe femeia care i-a furat inima!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Livian și Florentina au dat vestea cea mare, se pregătesc de botez! „Anunț de gradul 0!”

Florentina Neagu a făcut un gest de neuitat pentru iubitul său, Livian. Felicitări!

Livian și Florentina au postat câteva filmulețe din incinta unui salon de tatuaje, iar fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că și-a însoțit iubita la salonul de tatuaje. Din declarațiile „Lupului”, așa cum este poreclit de către fanii săi, reiese faptul că Florentina urmează să își tatueze ceva ce are legătură cu iubitul său, de ce nu, poate chiar numele acestuia.

Livian Pop
Livian de la Puterea Dragostei este mai fericit ca niciodată alături de iubită.

„Își face tatuaj de îi amintește toată viața despre mine. Fix acum...vă arăt la final. Unde îți faci mademoiselle? Unde îți faci, mami? Când doarme să-și amintească de mine. Vă arăt la final!”, a declarat Livian de la Puterea Dragostei, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei, dezvăluiri surprinzătoare despre iubita Lui Livian! „ Avea ceva cu el, o aventură...”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies