Florin Cîțu, anunț de ultimă oră după ce s-a depășit pragul de 6 la mia de locuitori în București! „Carantina totală..”

Florin Cîțu, anunț de ultimă oră după ce s-a depășit pragul de 6 la mia de locuitori în București!
Florin Cîțu, anunț de ultimă oră după ce s-a depășit pragul de 6 la mia de locuitori în București!

Florin Cîțu a făcut primele declarații după ce pragul de 6 la mia de locuitori a fost depășit.

Situația a devenit critică în capitală după ce s-a anunțat că în București rata de incidență a ajuns la 6,22 la mia de locuitori. O explozie a numărului de infectări cu noul coronavirus determină Guvernul să ia noi măsuri pentru a opri răspândirea virusului.

Florin Cîțu a făcut declarații de ultimă oră după ce au apărut zvonuri cu privire la o posibilă carantinare totală de Paște.

Acesta a subliniat că nu se ia în considerare această variantă și că, în egală măsură, școlile vor rămâne deschise.

„Le spun bucureștenilor să ignore scenariile și să aștepte decizia. Niciodată nu s-a carantinat doar la 6 la mie. De fiecare dată sunt alte informații pe care le luăm în calcul. Sunt și alte informații pe care le luăm în calcul. Trebuie să vorbim și cu alți specialiști.

În acest moment nu discutăm de carantină. La 6 la mie ne uităm ce se întâmplă...Nu

este o opțiunea carantina totală. După ce discutăm cu ministerul Sănătății ne uităm și la celelalte informații cu implicații pentru toți cetățenii Bucureștiului, nu doar pe partea de sănătate...Nu se închid școlile. Școlile rămân în continuare. Am luat măsuri până acum..Le cer tuturor cetățenilor să respecte restricțiile pe care le avem și nu mergem mai departe cu aceasă pandemie”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Florin Cîțu, anunț de ultimă oră după ce s-a depășit pragul de 6 la mia de locuitori în București!

Citeste si: România intră în lockdown? Încă cinci orașe intră în scenariul roșu

Florin Cîțu, despre restricțiile pe timp de noapte

Florin Cîțu a vorbit și despre restricțiile impuse pe timp de noapte, întrucât românii pot circula după ora 22:00 doar cu un motiv întemeiat, justificat prin declarația pe proprie răspundere.

Florin Cîțu

Citeste si: Se prelungește Starea de Alertă în România! Noi restricții pe timp de noapte

„Ne-am uitat la ce fac alte țări, printre primele măsuri asta a fost (…) Este o măsură folosită cu succes în alte țări. (…) Nu toată lumea a respectat recomandările din iarnă, de aceea trebuie să impunem această restricție, este o restricție minoră în viziunea mea”, a declarat Florin Cîțu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies