Florin Cîțu, despre intrarea în starea de urgență: „Ne-am pregătit acum să...”

florin-citu-stare-de-urgenta
florin-citu-stare-de-urgenta

Florin Cîțu, Ministrul Finanțelor, a discutat despre ce ar însemna impunerea unei noi stări de urgență, pentru economia României.

Florin Cîțu, Ministrul Finanțelor, a discutat despre economia României, în contextul impunerii unei noi stări de urgență, declarând că autoritățile sunt pregătite pentru orice scenariu. Astfel, România este pregătită să facă față unei situații de oprire a economiei, în cazul în care va fi necesar și, mai mult decât atât, indiferent de scenariul adoptat în lupta contra noului coronavirus, Florin Cîțu asigură că economia va fi păstrată deschisă.

Citeste si: Raed Arafat, despre întoarcerea la starea de urgență! Data probabilă

România dispune de toate materialele necesare pentru depășirea epidemiei, fie că discutăm despre materiale sanitare, sau personal medical, motiv pentru care economia poate fi păstrată deschisă, chiar dacă nu va funcționa în procent de 100%.

florin-citu-stare-de-urgenta
florin-citu-stare-de-urgenta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Florin Cîțu, despre intrarea în starea de urgență

„Azi putem să mergem şi, chiar în situaţii dure, să menţinem economia deschisă, pentru că avem măşti, avem dezinfectant, avem tot ceea ce trebuie pentru ca aceste companii din România să funcţioneze, cu anumite reguli, poate nu 100% din capacitate, dar să nu le mai închidem cum le-am închis în martie şi aprilie în totalitate.

Citeste si: Traian Băsescu: „Trebuie să plece Vela, Arafat, ministrul Sănătății și premierul”

Am pregătit astfel situaţia. Suntem pregătiţi, avem şi rezerve şi stocuri, suntem în altă situaţie. Ştim şi cred că ne-am pregătit acum să trăim o perioadă cu acest virus. Trebuie să ne obişnuim şi să ne adaptăm. Dacă toată lumea ar respecta regulile, cred că ar fi mult mai uşor pentru toţi.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Sper să nu ajungem acolo și nici nu cred că este un scenariu pe care îl luăm în calcul. A trebuit să punem economia «pe hold» și să avem acea stare de urgență în martie și aprilie pentru că atunci când am preluat guvernarea am găsit rezervele de stat pe zero. Astăzi suntem altfel pregătiți.

Azi putem să menținem economia deschisă pentru că avem și măști, avem și dezinfectanți, avem ceea ce trebuie pentru ca aceste companii din România să poată să funcționeze, poate nu 100% din capacitate, dar să nu le mai închidem cum le-am închis

în martie și aprilie, în totalitate. Suntem pregătiți, avem și rezerve, și stocuri, suntem în altă situație. (…) Voi administra finanțele publice într-un mod precaut și responsabil. Orice situația vine în fața noastră, suntem pregătiți,” a declarat Florin Cîțu, Ministrul Finanțelor, la B1TV.

Citeste si: Marcel Vela, despre întoarcerea la starea de urgență: „O să vedeți că românii sunt responsabili”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Focar de coronavirus în București! Trei bătrâni s-au stins din viață din cauza indolenței

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies