Florin Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o are cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu formează un trio de excepție, care de-a lungul timpului au reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul emisiunilor televizate, dar și cu ajutorul preparatelor gustoase pe care le gătesc.
Cum se înțeleg Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în spatele camerelor de filmat?
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cunoscutul bucătar a dezvăluit că între el și cei doi colegi este vorba de un parteneriat mai de grabă decât de o prietenie.
„ Practic e vorba de un parteneriat aici. E o prietenie care nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi din-astea de prietenie.
E mult mai mult un parteneriat. Cel puțin eu așa consider. Fiecare dintre noi avem defectele și calitățile care fac această echipă să funcționeze așa cum funcționează.
Florin Dumitrescu, despre bucătăria românească
Invitat în cadrul podcastului „ZUnivers”, Florin Dumitrescu a abordat și subiectul bucătăriei românești, despre care spune că se formează odată cu orice român, care ajunge să mănânce mâncare din România într-o familie românească. Astfel, printre preparatele românești se numără ciorbele, sarmalele, checurile, plăcintele și cozonacii.
„ Bucătăria românească poate să însemne orice ai mâncat în copilărie implicit și este bucătărie românească pentru că tu ai mâncat-o în România, într-o familie de români, indiferent ce etnie, o mâncare cu spirit tradițional. Ciorbe, sarmale, checuri, plăcinte, cozonaci. Astea sunt românești, pentru că asta îi dă identitatea, că tu ai crescut pe mâncarea respectivă. Acum vin bucătari din spate care încearcă să o facă să arate mai bine, sunt câteva cârciumi care încearcă să o facă instagramabilă .”, a declarat chef Florin Dumitrescu.