Florin Pastramă s-a întors acasă la Brigitte!

florin pastrama s-a intors
Florin Pastramă s-a întors acasă la Brigitte după cearta avută

După cearta avută din cauza banilor, Florin Pastramă a decis că trebuie să se întoarcă la Brigitte. Fiica vedetei se pare că a fost cea mai bucuroasă de această schimbare.

După ce banca i-a pus sechestru pe bani, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat atât de rău încât bărbatul a decis că trebuie să plece de acasă. Ulterior, acesta s-a gândit mai bine și s-a întors în casa vedetei. Se pare că fiica acesteia s-a bucurat nespus să-l vadă pe bărbat din nou acasă.

Florin Pastramă s-a întors acasă la Brigitte!

După întoarcerea acasă la Brigitte, Florin Pastramă a fost primit destul de călduros de Sara, fiica vedetei, care i-a dat de înțeles că i-a simțit lipsa.

Pentru a-i răsplăti fidelitatea, bărbatul i-a mărturisit că în schimbul unui pupic pe obraz îi oferă 50 de euro. Se pare că fata nu a refuzat, așa că totul a decurs ca la carte.

De asemenea, Florin Pastramă a rugat-o pe Sara să nu mai doarmă cu mama ei, ci să-i cedeze lui locul cuvenit în patul matrimonial.

Citeste si: Ilie Năstase s-a împăcat cu Ioana! Dan Capatos a făcut anunțul: „Am vorbit cu Ilie..."

brigitte pastrama
Brigitte Pastramă susține că fiica ei s-a bucurat foarte mult de plecarea soțului de acasă[Sursa foto: Instagram Brigitte Pastrama]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate că soțul vedetei susține că Sara s-ar fi bucurat să-l vadă, frumoasa brunetă declară că fiica ei chiar s-a comportat exemplar după plecarea acestuia de acasă.

”Sara a fost foarte draguță, mi-a făcut ceai, m-a întrebat dacă sunt bine, a avut grijă de mine.

Sara a și strâns imediat pozele cu el, dar eu i-am zis să le mai lase.

Citeste si: Un celebru cântăreț de la "The Voice" Mexico a murit după ce a luat vitamine pentru energie

Zice că mergea mai bine altcineva, n-a vrut să spună cine. Nu-l are foarte mult la inimă pe Florin. Ascunde ceva în sufletul ei, o să încerc să descifrez și să țin cont”, a declarat Brigitte.

brigitte si florin cearta
Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din cauza banilor[Sursa foto: Instagram Brigitte Pastrama]

Se pare că Florin Pastramă este râvnit atât de mama sa, cât și de soție, care nu pot sta fără bărbat mai mult de câteva zile.

”Este nasol! Acum Brigitte o să se supere, dar nu are de ce, trebuie să o ajut și pe mama. Maică-mea nu are permis, e greu cu deplasatul la ea, stă numai în casă.

Trebuie să mă împart între Brigitte și mama. Bineînțeles, pe mama nu o s-o uit niciodată, e mama mea, o să fiu alături de ea când o să aibă orice problemă, o să fie mereu pe primul loc, dacă doamne ferește are vreo problemă de sănătate las totul la pământ și merg cu mama", a declarat Florin Pastramă.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Roxana Buzoiu, primele imagini cu noul iubit! Celebrul fotbalist a apărut alături de Brigitte Sfăt într-un pictorial incendiar!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies