Florin Piersic, de nerecunoscut la 83 de ani!

Florin Piersic, de nerecunoscut la 83 de ani!
Florin Piersic, de nerecunoscut la 83 de ani!

Îndrăgitul actor, Florin Piersic, e de nerecunoscut! La cei 83 de ani, Mărgelatul nu se mai poate deplasa singur, conform Cancan.

Cea mai recentă apariţie publică a actorului Florin Piersic a fost chiar în ziua în care a împlinit 83 de ani, pe 27 ianuarie, pe scena teatrului din Cluj care îi poartă numele. A fost aplaudat de sute de admiratori pentru cele şase decenii dedicate publicului.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc.

Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu.

Citeste si: HOROSCOP. Zodiacul indian, cu numerologul Mihai Voropchievici. Taurii își pot schimba cursul vieții. Scorpionii scapă de toate relele din viață

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”,declara Florin Piersic cu ceva timp în urmă.

Într-o zi obişnuită, actorul a fost filmat într-o ipostaza total neaşteptată. Citeşte continuarea pe Cancan.ro.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară, Maria Ciobanu, anunţ trist: "Ăsta e cursul vieții"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies