Florin Piersic, distrus de durere! "Dumnezeu să o odihnească"

Florin Piersic, distrus de durere!
Florin Piersic, distrus de durere! "Dumnezeu să o odihnească"

Florin Piersic este distrus de durere de când a aflat că artista Anuţa Tite a murit.

Cântăreaţa Anuţa Tite, cea care a cântat în pelicula de succes Pintea, a încetat din viaţă la 67 de ani. Florin Piersic a cunoscut-o şi a apreciat-o enorm, iar vestea morţii ei l-a îndurerat.

„Dumnezeu să o odihnească. Sunt foarte rănit pentru că de fiecare dată când deschid televizorul aud veşti foarte dureroase. Am vârsta pe care o am şi am trecut prin multe astfel de experienţe.

Ancuţa era atât de prietenoasă, de bună şi de fericită. Nu am să o uit niciodată”, a spus Florin Piersic la un post de televiziune.

Anuţa Tite a murit la 67 de ani, iar astăzi a fost condusă pe ultimul drum la Săpânţa.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ger de -20 de grade în România! Autorităţile din marile oraşe sunt în alertă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies