Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit
Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit. Artistul a dat declarații despre locul în care a avut loc evenimentul în timpul unui podcast.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile „X Factor” anul trecut și au început o relație la părăsirea competiției de către artistă. Artistul a confirmat, în timpul podcastului HappyFishTV, că el și Naomi Hedman s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

„M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut (…) Au știut doar câțiva apropiați. Frate-miu nici nu cred că știe”, a declarat amuzat Florin Ristei.



Zvonurile au apărut încă de acum câteva luni, când admiratorii, într-o fotografie de pe Instagram, au observat pe degetul artistei un inel cu diamante care părea să fie un inel de logodnă. 

Inelul a fost remarcat și de fanii lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu la nunta lor. Aceștia nu s-au reținut să-i felicite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Povestea de iubire dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei a fost unul dintre jurații „X Factor” ai sezonului cu numărul 9, sezon la care a participat și frumoasa Naomi Hedman, care i-a atras atenția artistului din primele momente ale apariției acesteia pe scenă. Povestea lor, însă, a început după ce britanica a fost eliminată din concurs. 

„Relația ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place.

A început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a mărturisit Florin Ristei pentru Antena 1.

Naomi Hedman s-a născut și a crescut în Marea Britanie și în prezent este vedetă TV și cântăreață. Aceasta a participat și la un reality show matrimonial în care concurenții trebuiau să își găsească o pereche, pereche care ar fi putut alege dacă se va implica și va investi într-o relație proaspătă sau se va reîntoarce la fostul/fosta partener/parteneră.

Show-ul se numea „Ex on the beach” iar Naomi Hedman a participat la acesta în anul 2016. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies