Roxana Dobre, primele detalii despre nunta cu Florin Salam: ”Nu vom face nimic fastuos”

Florin Salam si iubita
Florin Salam si Roxana Dobre se casatoresc pe 1 iunie

Florin Salam și Roxana Dobre se pregătesc de nuntă. Evenimentul va avea lor pe 1 iunie, într-un cadru restrâns.

Florin Salam și Roxana Dobre trăiesc o poveste de iubire de mai bine de 8 ani, iar acum au decis să facă pasul cel mare. Cei doi își vor uni destinele pe 1 iunie, pe plajă, la Mamaia.

„Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns.

Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să ne și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”, a declarat Roxana Dobre pentru Fanatik.

Citeste si: Când se va căsători religios fiica lui Florin Salam? Betty Vișănescu a dat totul din casă

Florin Salam si iubita
Florin Salam si Roxana Dobre se casatoresc pe 1 iunie[Sursa foto: Facebook]

Florin Salam și Roxana Dobre, nuntă pe plajă

Ei au împreună trei copii, două fete și un băiat, Rania, Jacqueline și Simon Ştefan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Roxana Dobre a mărturisit că nunta va avea loc într-un cadru restrâns, cu prietenii apropiați și rudele acestora.

„Nu vom face nimic fastuos, vrem să fie cât mai intim evenimentul, așa cum am făcut și botezurile copiilor noștri. Florin a fost cu ideea, el a zis că dacă e ziua mea să facem și nunta. Avem opt ani împreună deja, am trecut de cei șapte ani de acasă (râde, n. red.).

Florin a profitat de ziua mea și a pus la cale tot ce e nevoie pentru a ieși un eveniment frumos, o petrecere reușită”, a mai spus Roxana Dobre, potrivit sursei citate.

Citeste si: Florin Salam este cel mai scump artist din țară. Ce sume încasează manelistul în urma unui eveniment

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Partenera lui Florin Salam va purta 2 rochii de mireasă, al căror preț ajunge la circa 30 de mii de euro.

”Florin s-a ocupat să îl cheme și pe primarul de aici (din Popești Leordeni, Petre Iacob n. red.), el va veni să ne cunune civil acolo. La eveniment nu știu dacă va cânta cineva, cine va fi pe scenă, dar cum noi ne-am dorit o nuntă restrânsă, mă aștept la surprize.Nu

știu nici măcar toți invitații.

E restrânsă în sensul că vor fi vreo 150-200 de persoane, dar gândiți-vă că doar familia noastră are vreo 100 de persoane. Oricum, era complicat să facem o nuntă mare, totul a fost făcut în cea mai mare viteză, pe ultima sută de metri”, a mai spus Roxana.

Florin Salam a mai fost căsătorit o dată cu Ștefania, care a decedat

Florin Salam a fost împreună cu Ștefania, cea cu care a făcut doi copii, pe Betty și Daniel Stoian. Din nefericire, în 2009, soția lui a decedat din cauza unei ciroze hepatice. 

Citeste si: Fiicele lui Florin Salam și ale Roxanei Dobre, apariție de senzație în platoul Teo Show alături de sora lor, Betty Salam! Ce mărturisiri a făcut artista din culisele familiei sale!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Florin Salam, la cuțite cu Jador! ”Îți vine să-l iei de urechi”! Regele nu mai suportă supremația din trending a fostului concurent de la Puterea Dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies