Florin Salam, acuzații grave la adresa Institutului „Matei Balș” din Capitală

florin-salam-acuzatii-matei-bals
florin-salam-acuzatii-matei-bals

Fratele lui Florin Salam este internat în stare gravă la Institutul „Matei Balș” din Capitală, iar solistul a adus acuzații grave personalului din spital.

Florin Salam se teme pentru viața fratelui său, Neluțu, care se află internat la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș” din Capitală, asta după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul suferă de diabet și o afecțiune pulmonară, fapt ce i-a înrăutățit considerabil starea de sănătate, acum fiind intubat la secția de Terapie Intensivă.

Citeste si: Danny Salam suferă de aceeași boală care a ucis-o pe mama lui: „Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva”

Celebrul solist este revoltat din cauza faptului că medicii nu îi oferă informații despre fratele său, așa că a pornit un adevărat scandal cu personalul spitalului, dorind inclusiv să ceară un transfer pentru fratele său, la un spital din străinătate.

florin-salam-acuzatii-matei-bals
florin-salam-acuzatii-matei-bals

Florin Salam, acuzații grave la adresa personalului de la „Matei Balș”

După ce a reușit să discute cu specialistul Adrian Streinu-Cercel, Florin Salam a aflat că managerul spitalului nici măcar nu era conștient de această situație neplăcută, iar solistul a dezvăluit că în loc să se îmbunătățească, starea de sănătate

a fratelui său se agravează din ce în ce mai mult.

„Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo, credeți-mă. Iar faptul că ne anunță când vor ei despre fratele meu, asta nu înseamnă că e ceva în regulă. Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu știa despre ce e vorba. Noi am vorbit cu fratele meu, în urma cu două-trei zile și ne-a spus: «Nu vreau să mă vedeți așa» și apoi a sunat-o pe soția lui și i-a spus: «Luați-mă de aici ca nu îmi este bine aici».

Soția lui a cerut pe semnătură să se echipeze și să intre. Nu i-a dat voie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Polițiștii au intervenit în forță

florin-salam-acuzatii-matei-bals
florin-salam-acuzatii-matei-bals

L a cazuri de acest gen, mai contează că suntem țigani? Nu e important să se salveze vieți? La început, când l-au internat, noi țineam legătura cu el.

Apoi, ne-a spus: «Mă simt din ce în ce mai rău, nu știu ce mi-au pus»” a dezvăluit Florin Salam.

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră,” a mai adăugat artistul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oficialii de la Institutul „Matei Balș” au oferit declarații incredibile

În ciuda afirmațiilor făcute de Florin Salam, Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului „Matei Balș” din Capitală, a dezvăluit că, de fapt, familia fratelui lui Florin Salam a primit informații despre starea de sănătate a lui Neluțu zilnic, contrazicând astfel toate declarațiile solistului.

florin-salam-acuzatii-matei-bals
florin-salam-acuzatii-matei-bals

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie

Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului” a declarant purtărtorul de cuvânt.

Citeste si: Betty, declarații tulburătoare despre Florin Salam. Care este adevărata relație dintre fiică și celebrul manelist INTERVIU EXCLUSIV



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies